--> -->

Gigi Becali are superofertă să mai vândă un titular. Dorit în Franța

FCSB a primit o ofertă de 2,8 milioane de euro pentru portarul Ștefan Târnovanu (22 de ani).

Gigi Becali obține 3 milioane de euro din transferul lui Florin Tănase în Emiratele Arabe Unite, la Al Jazira.

Finanțatorul celor de la FCSB are o nouă ofertă tentantă, de această dată pentru portarul Ștefan Târnovanu. Internaționalul ar putea ajunge în Ligue 1.

Campionat tare

Ștefan Târnovanu a intrat în poarta celor de la FCSB în penultima etapă a sezonului regulat trecut, profitând de evoluțiile slabe ale lui Andrei Vlad. Și a păstrat poziția de titular până în acest moment.

A intrat și în circuitul echipei naționalei, iar în acest debut de stagiune a fost printre cei mai buni oameni ai vicecampioanei.

Evoluțiile constant bune l-au adus în atenția formațiilor din Occident, iar, din informațiile GSP, pe adresa clubului ar fi sosit și o ofertă concretă, de 2,8 milioane de euro, de la un club din Franța.

Cifre foarte bune

Târnovanu vine după un meci excelent. În week-end, în remiza 1-1 cu FCU Craiova, portarul a avut un index InStat de 245. Doar Răzvan Oaidă, Florinel Coman și Joonas Tamm i-au fost superiori. A avut 5 intervenții salvatoare și un procentaj de 96% al paselor corecte.
Gigi Becali poate da încă o lovitură

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali vorbea despre interesul pentru Târnovanu: ”A fost o discuție. Că tralala, că 2 milioane, că 3, că 4… A ajuns la 4 milioane. Eu nu îl dau pe Târnovanu! Eu trebuie să speculez ce marfă am, să pot măcar să îmi scot banii.

Dacă pe ăla care are valoare nu îl speculez, atunci ce fac? Nu îi fac nicio evaluare, apoi veți specula. Am zis 10 milioane de euro. Și e puțin! Eu trebuie să iau bani mulți”.

Citește și

Meniul lui George Simion la nuntă. Brățară ca la all inclusive