Wave Resort

Gigi Becali anunță hegemonia: ”5 ani la rând”. Pe ce sumă vrea să-și vândă ”perlele”, ce transferuri va face

FCSB nu a mai câștigat titlul de 6 ani, răstimp în care CFR Cluj a cucerit 4 campionate la rând. Totuși, latifundiarul din Pipera nu și-a pierdut optimismum și anunță chiar o hegemonie a formației sale în următoarea perioadă. De fapt, a reluat o mai veche idee a lui Mihai Stoica, de acum mai mulți ani.

Gigi Becali susține că FCSB va câștiga la pas campionatul, în următorii ani. În plus, omul de afaceri este de părere că Octavian Popescu și Olimpiu Moruțan vor pleca, de la FCSB, pentru 50 milioane de euro, respectiv 20 de milioane.

”Cu copiii ăia care au fost anul trecut, vom lua campionatul la 10-15 puncte, la pas. Nu mai poate să stea nimeni în calea lui Olaru, Tavi Popescu și Tănase. O să iau doi fundași centrali și un atacant. Când să discut (n.r. cu Dinu Todoran)? Că nu am discutat cu el. Era Negoiță și spunea: «Domne, ăsta e bugetul pe anul ăsta». Era Copos: «Ăsta e bugetul pe anul ăsta». Și toți au falimentat. Bine mă, a câștigat CFR-ul (n.r. campionatul). Pai, ce vrea? Să fie dator sau să aibă zece milioane în cont.

Băieții ăia (n.r. suporterii), care vor titlul, vor lua titlul cinci ani la rând, fără drept de apel. Dacă îmi dă 50 pe Popescu, îl vând. Pe Moruțan îl dau pentru 20 de milioane. Nici nu vreau să îi vând, eu vreau să iau campionatul și să-i vând la anul in Liga Campionilor”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

În ceea ce-l privește pe Dinu Todoran, jurnaliștii de la Fanatik au furnizat o idee aparte. Fostul mijlocaș ar urma să fie antrenor principal în acte, în timp ce A1 cu adevărat să fie Mihai Pintilii, fostul internațional ce-a fost secund în mandatul lui Toni Petrea. Retras din activitatea de fotbalist în urmă cu un an, fostul mijlocaș nu deține încă documentul care să-i permită să fie “principal”.

Citește și

Vasile Dîncu după victoria CFR-ului în Liga 1: ”Transilvania ar trebui luată mai în serios la București, este o locomotivă”