--> -->

Gigi Becali: ”Am o convenție cu Rotaru”

Final încins de Liga 1! CSU Craiova arbitrează lupta la titlu în finalul sezonului. Echipa din Bănie va juca etapa viitoare cu FCSB acasă, iar apoi, în deplasare, la CFR Cluj. Gigi Becali e convins că Rotaru îi va face pe jucători să joace pe bune ambele meciuri.

Gigi Becali: ”Să jucăm corect, să facem dreptate”

”Eu vorbesc în contextul în care și noi, și ei joacă împotriva Universității Craiova. De ce să trateze meciul cu CFR mai lejer? Am o convenție cu Rotaru, să nu mai facem ce s-a întâmplat, o dată a făcut-o el, apoi am făcut-o eu. Am zis să nu mai facem niciodată asta.

Să jucăm corect, să facem dreptate. Plus că acolo e un Reghecampf, care e om corect și nu face niciodată așa ceva. Dacă CFR joacă pe bune, și Piteștiul îi bate. La ora asta e cea mai slabă echipă din România, îi bate Craiova și cu rezervele. Hai că vorbesc, mă enervez”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

Mihai Rotaru: ”Craiova nu a făcut niciodată alianțe”

Patronul CSU Craiova, Mihai Rotaru, spune că încă se gândește ca să iasă pe locul doi și nu se pune problema să nu încerce să bată ambele formații din Liga 1 care se luptă la titlu!

„Campionatul s-a pierdut la acea serie de 7 meciuri cu doar 3 puncte! Nu ne mai uităm în spate, ne-am propus să terminăm minim pe locul 3 la momentul respectiv. Locul 3 e asigurat acum, astfel că ne uităm mai sus atâta timp cât avem șanse matematice. Pentru locul 2, nici măcar cu 3 etape înainte de final nu suntem la mâna noastră. Asta e realitatea matematică.

Nu avem șanse la titlu, dar ne gândim la locul 2. Dacă batem pe FCSB, CFR este campioană și, în următoarea etapă, va fi mai ușor să-i batem și pe ei. Nu se pune problema de alianță cu FCSB, nu există. Craiova nu a făcut niciodată alianțe”, a declarat Mihai Rotaru la emisiunea „Digi Sport Special”.

Citește și:

Turism responsabil: ”Nu uitați”