Gigi Becali aduce pastile din India și din Rusia: ”Băi, nu trece cu paracetamol!”

Gigi Becali a ieșit la rampă astăzi și a declarat că se va implica în lupta împotriva coronavirus, afirmânc că vrea să aducă diverse medicamente. Precum Favipiravirdin India și Arbidol din Rusia.

”Vreau să aduc niște medicamente, pentru că virusul ăsta este un fleac. Am avut zeci de persoane pe care le-am vindecat. Ce medicamente iei de la farmacie? Să ne spună ministrul Sănătăţii: dacă ai simptome te duci să iei medicamentele astea. Eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia. Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din România fără adaos, ca să putem salva oamenii.

Ei ştiu doar de paracetamol. Băi, nu trece cu paracetamol! Mama mea nu are nimic, e vindecată, are 90 de ani. Majoritatea oamenilor de lângă mine au avut virusul, le-am dat medicamente. Am făcut azi o scrisoare de intenție pentru vaccinul din Rusia. 50 de ţări au făcut. Am făcut şi eu. Omul dacă are simptome să se ducă la farmacie ca să ia medicamentul. Oamenii stau în casă pentru că nu ştiu ce să ia”, a declarat Gigi Becali.

Patronul FCSB i-a ajutat cu medicamente și pe verii săi, Ioan și Victor Becali, infectați cu COVID-19, detaliu recunoscut de fostul impresar. În primăvară, în plină stare de urgență, Gigi Becali a plătit 120.000 de pastile din Rusia, primind aprobare de la minister, chiar dacă acestea nu erau acreditate în Uniunea Europeană. Becali are și o clinică privată, a sa.

Citește și

Analiză dură a unui fost Ministru al Educației: “PSD are un uriaș potențial toxic”

No Comments Yet

Comments are closed