Wave Resort

Gigi Becali a răbufnit: ”Sezonul acesta va fi vijelie!”. Are promisiunea unui atacant

CFR Cluj a câștigat ultimele patru campionate la rând, în timp ce FCSB a bifat al 6-lea an fără titlu în palmares. În ultimele zeci de ore, ardelenii au negociat pentru aducerea lui Marius Șumudică în funcția de antrenor principal, un tehnician care săptămâna trecută a tratat cu Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera este convins că FCSB va întrerupe hegemonia instituită de CFR Cluj în Liga 1. Mai mult, el a numit fotbaliștii care-l lipsesc ”de orice emoții” în lupta pentru titlu din sezonul următor, unul care se anunță a fi spectaculos.

”Ce a fost nu mai contează. Nu mă mai gândesc la ce jucători m-au dezamăgit și de la care aveam așteptări foarte mari sau care au fost cei mai ghinioniști. Ce a fost, a fost, nu se mai întoarce. Important este să știm să trecem și peste acest episod și să vedem ce vom face de acum înainte.

Și vă spun așa. Sezonul acesta nu va fi o luptă, nici cu CFR Cluj, nici cu Craiova, nici cu nimeni. Am câțiva jucători care mă lipsesc de orice emoții. Îi am pe Moruțan, Olaru, Coman, Octavian Popescu și Tănase.

Nu va fi luptă, va fi vijelie! Dar, nu mai zic eu acum prea multe. Să înceapă meciurile și veți vedea”, a transmis Becali, potrivit digisport.ro.

Toți fotbaliștii nominalizați de Gigi Becali au profil ofensiv, dar finanțatorul roș-albaștrilor caută oricum să întărească zona de atac. FCSB se află în căutarea unul atacant, iar Becali s-a orientat către Turcia, unde Bogdan Stancu va rămâne liber de contract în curând, iar prelungirea contractului cu Genclerbirligi este incertă.

”Motanul” a discutat deja cu Becali și așteaptă alegerile pentru conducerea clubului turc, de pe 15 iunie, înainte să dea un răspuns final.

„A zis că a jucat mult timp acolo și că a promis ceva. Dacă e ales unul dintre bașkani, rămâne. Dacă nu, pleacă. Pe data de 15 sunt alegerile. Nu depinde doar de asta. Dacă nu îi dă cât trebuie, 100% vine la noi. A zis că nici nu se gândește. Băiatul chiar a venit să se întâlnească cu mine.

Mi-a zis că nu va juca la altă echipă din România. Doar la FCSB!”, a spus Gigi Becali.

Citește și

Eliminarea pensiilor speciale, amânată din nou: ”Comisia lucrează, dar nu dăm detalii”