Gigi Becali a dezvăluit că a avut Covid-19: ”Nici dacă-mi tai capul! Strănutam de două ori și-l aruncam”

Gigi Becali, 63 de ani, om de afaceri și patron la FCSB, nu s-a ferit să-și manifeste părerile personale vizavi de pandemie și de vaccinuri.

Omul de afaceri, care le-a transmis jucătorilor de la FCSB că nu le recomandă să se vaccineze, s-a declarat din nou împotriva vaccinării și a explicat de ce nu are încredere în această metodă de prevenție a îmbolnăvirii cu COVID-19.

În schimb, finanțatorul FCSB promovează insistent un medicament antiviral, precum Arbidol, făcut în Rusia, dar neaprobat în România.

Cum s-a ”imunizat”

”Am făcut COVID, acum vreun an. Am făcut și gata. Am făcut câteva vitaminizări și gata. Nu am avut nimic. Așa a vrut Dumnezeu.

Am făcut analize de sânge și am văzut că am avut tot mai mulți anticorpi. Doctorul mi-a zis «Domnule Becali, ați fost atacat de multe ori». Nu purtam mască și am fost atacat de virus…

Dar eu îl atacam, strănutam de două ori și-l aruncam. M-am imunizat. Nu îmi e frică de COVID”, a declarat Gigi Becali la România TV.

”Vaccinul e lepădare de Hristos”

”Eu nu fac propagandă. Eu vorbesc pentru creștinii mei, pentru mama mea și frații mei, cu care mă împărtășesc. Lor le spun că eu nu mă vaccinez.

Eu plătesc statului impozite și respect legile și dau lui Dumnezeu ce e al lui Dumnezeu. Dacă tu mă îndemni pe mine spre ceva ce nu e al lui Dumnezeu, nu fac. Aia nu mai fac! Dacă îmi spui să fac vaccinul, nu fac. De ce? Pentru că eu nu cred. Eu nu cred în știință. Eu cred în Dumnezeu? Cine a făcut știința? Nu a făcut-o Dumnezeu?

Eu vaccin nu fac! De ce? Păi dacă Sfinții Părinți spun că vaccinul este lepădare, eu nu mă lepăd de Hristos chiar dacă îmi tai capul. Nu că-mi impui tu verde certificat verde… Să-și vadă de treaba lor cu certificatul verde. Eu nu fac lepădare, că asta e vaccinul. Eu nu știu știință.

Eu cred în Dumnezeu. Aaa, cred în medicii pe care Dumnezeu i-a pus și în medicamentele pe care El le-a făcut. Dar Sfinții Părinți spun să nu fac vaccin, iar eu cred în ei. Nu mă lepăd de Dumnezeu”, a adăugat patronul FCSB.

Citește și

Sfântul Ştefan, ocrotitor al bolnavilor şi nedreptăţiţilor: persoanele certate trebuie să se împace