--> -->

Gică Mihali a preferat Liga 3: ”Alegerea mea”

Gică Mihali şi-a găsit imediat echipă! A fost deja prezentat oficial. Mihali a plecat de la Dinamo, iar acum ”câinii” sunt conduşi de Iulian Mihăescu și Ionel Augustin.

Așa a vrut el

Gică Mihali a semnat deja cu noul club, unde a și fost prezentat. Noua sa formație este Dunărea Călărași, cu care a semnat un contract pentru următorii 3 ani. Formația a retrogradat în al treilea eșalon în această vară.

Anuțul a fost făcut public chiar de club într-un comunicat postat pe pagina oficială de facebook.

Mihali a pregătit în sezonul trecut echipa U19 a lui Dinamo, iar la nivel de seniori a mai pregătit printre altele pe CS Balotești sau CS Mioveni. Formația din Călărași urmează să evolueze anul viitor în Liga 3, după ce a retrogradat din liga secundă la capătul ultimei stagiuni.

”Așa am vrut eu, să am certitudinea că sunt undeva stabil, nu că aș putea să fiu îndepărtat după 2-3 săptămâni când va sosi noua conducere de la Dinamo”, ni s-a destăinuit fostul căpitan al roș-albilor.

”Întâmplător acolo”

Mihali a recunoscut că și-ar fi dorit să rămână la conducerea ”câinilor”, însă s-a lovit de un moment delicat, care l-a făcut să ia în calcul plecarea. ”Nu m-am eliberat. Așa a fost situația, ce să fac. Nu mă simt mai liniștit, mi-ar fi plăcut să rămân.

E Dinamo, echipa mea de suflet. Am trecut printr-un moment mai dificil. Eu trebuia să iau o decizie și dacă n-am putut aia a fost. Eu n-am fost antenor la Dinamo, am fost întâmplător acolo.

Am început pregătirea de două săptămâni și a trebuit să iau o decizie clară, care nu s-a putut lua însă. Dacă într-o echipă nu există reguli… Nu se poate ca la o echipă să facă fiecare ce vrea. Au apărut tot felul de tâmpenii. Mi-e rușine. Le-am spus și lor: ‘D-aia suntem unde suntem astăzi. Dacă nu sunteți un grup, nu aveți nicio șansă’.

Am avut o întâlnire cu Zăvăleanu, i-am spus care este situația. Mi-a zis că o să mă întorc la U19 și i-am zis că nu mă întorc, nu se mai poate”, a spus Mihali.

Citește și

Victor Ponta îi face morală lui Florin Cîțu: ”Pupat, mușcat, pupat”