Gică Hagi, stană de piatră! Botoșaniul a dat lovitura în minutul 89

Farul s-a împiedicat acasă de ultima clasată FC Botoșani, scor 1-1, după o prestație lipsită de consistență a campioanei.

Fără Dan Alexa, moldovenii pleacă de la Ovidiu cu un punct nesperat și adâncesc sezonul oscilant al trupei lui Hagi. Moldovenii au venit acum la 3 puncte de Dinamo, care are meci luni seară la Oradea cu UTA.

Artean, cel mai periculos om al Farului

Louis Munteanu, descris de Hagi drept cel mai bun „nouar” al campionatului, e vlăguit și nu mai găsește aproape deloc calea spre gol. În minutul 8, vârful împrumutat de Fiorentina a avut o șansă bună, însă a fost blocat de Ducan, cel mai bun om al moldovenilor.

Numele care s-a auzit cel mai des din tabăra lui Hagi a fost Artean. El a trimis în plasă în minutul 26, VAR-ul anulând însă reușita pentru un ofsaid corectat abia după intervenția VAR-ului.

Hagi a amuțit! „Lanterna” FC Botoșani a dat lovitura pe terenul Farului în minutul 89

Mijlocașul a mai irosit o ocazie mare 10 minute mai târziu, pentru ca tot el să deshidă într-un final scorul, în minutul 60: cap excelent plasat la cornerul bătut de Budescu.

Jocul n-a curs neapărat într-o singură direcție, iar „lanterna roșie”, la primul meci fără demisionarul Alexa, a făcut o primă repriză neașteptat de solidă. Care ar fi putut culmina cu un gol al oaspeților. În prelungirile primei reprize, Junior Pius a scăpat singur cu Aioani, dar a fost blocat în ultimul moment de portarul campioanei.

Florescu a zguduit transversala în minutul 87, un preambul pentru golul egalizator din minutul 89: Dican a „țâșnit” la un corner, a scăpat de marcaj și l-a învins pe Aioani. Stupoare la malul mării!

Șase minute de prelungiri n-au fost suficiente pentru Farul, care n-a mai găsit drumul spre poartă. Un singur punct pentru Hagi din duelul cu ultima clasată, iar campioana va trebui să strângă serios din dinți dacă vrea în play-off.

Citește și

Elena Lasconi lovită de propria fiică, de la Paris: ”Sunt șocată”