--> -->

”Gianina” din Las Fierbinți: ”Cu Bobiță”

Joacă în piese de teatru, în filme, dar și în seriale de televiziune. Anca Dumitra, 34 de ani, a devenit cunoscută publicului larg din România datorită rolului său din serialul „Las Fierbinți”, de la Pro TV.

De mulți ani de zile joacă alături de Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Mărgineanu și alții.

A refuzat-o pe fiica lui Adrian Copilul Minune

În podcast-ul ”Da bravo” în care a fost invitata colegului din serial, Mihai Bobonete, Anca a povestit despre ea, dar și despre întâmplări care au legătură cu pelicula ce-a făcut-o celebră.

„M-am întâlnit cu fata lui Adrian Copilu Minune și mi-a zis că e pe Tik Tok și m-a întrebat dacă pot s-o ajut cu o replică. „Iartă-mă, dar chiar nu pot!”. Dacă mi-ai zice: „Hai spune ceva de la noi din serial”, nu aș putea imediat. Dar pot scoate momente asemănătoare cu „Geaninuța” din serial, când sunt obosită”, a povestit craioveanca.

Îi plăceau vacanțele la țară

”Sunt cea mai mică din neam. Cristina, verișoara mea, mă lua cu ea la discotecă. Atunci când au aflat mama cu tata n-am mai călcat pe la țară trei ani”, a rememorat Anca.

”Peste 10 ani mă vă mămică și cu doi copii”, a mai spus actrița. Anca are o asigurare de sănătate de un miliard de lei, așa cum a mărtusit mama ei, agent de asigurări la NN, care ”cuprinde tot felul de intervenții, spitalizări, absolut orice, avem contracte cu tot felul, iar de la 25 de ani are pensie privată”.

Întrebare delicată

Referitor la ”serviciul” comun, Bobo este de părere că serialul de succes va mai dura încă trei ani, după ce a apărut pe ecrane în 2012.

Printre temele, amuzante, abordate de cei doi a fost și cea legată de o eventuală alegere a „Gianinuței” între „Dorel”, „Bobiță” și „Geani”. „Dacă ar fi să duci specia mai departe, să procreezi, pe cine ai alege dintre ei trei”, a întrebat Bobonete.

”L-aș alege pe Bobiță, e un pic mai șmecher. Îi bănuiesc oltean în serial, cred că ar avea ceva în plus, se descurcă mereu”, a replicat Anca.

Citește și

Adina Buzatu: ”L-am descoperit pe El”