Giani Kiriță la Dinamo: ”Discurs frumos, antrenament tare”

Fostul căpitan al lui Dinamo, Giani Kiriță, a fost în această seară oaspetele special al lui Mircea Rednic și jucătorilor săi chiar înaintea etapei cu FCU Craiova de mâine seară.

Kiriță a venit special pentru Mircea Rednic, antrenorul care l-a dorit recent ca ”secund”, însă nu a putut să obțină decât promisiunea ca fostul căpitan al ”câinilor” să vină când are timp la Săftica pentru a-i motiva pe jucători, a notat GSP.ro.

Nu i-a menajat

Un jucător și un personaj foarte iubit în continuare de către suflarea roș-albă a participat activ la antrenamentul formației sale de suflet, surprinzându-i și pe Rednic, și pe elevii acestuia. ”A avut un discurs foarte frumos în fața jucătorilor, scurt și la obiect, în care nu i-a menajat pe fotbaliști, dar i-a și îmbărbătat”, au transmis dinamoviștii, în această seară.

Kiriță a simțit că este un moment vital pentru echipa care a adunat doar două puncte în ultimele 13 meciuri de campionat, împotmolită pe penultimul loc în clasament, de aceea a ținut să transmită un mesaj jucătorilor. Nu doar să vorbească în media, ca alte foste glorii ale grupării.

S-a implicat și la antrenamente, având fel de fel de reacții savurate de către jucători, dar care au constituit și adevărate lecții pentru ei, mai ales că și el, și Rednic au explicat apoi anumite situații.

Vizită la Săftica și atât

Giani Kiriță a jucat pentru Dinamo în perioada 1997-2003 și a cucerit cinci trofee cu ”câinii”: 2 titluri și 3 Cupe ale României. Până acum n-a antrenat nicio echipă.

Kiriță a spus mereu lucrurilor pe nume atunci când s-a referit la Dinamo în ultimii ani. Rednic l-a dorit ca secundă, însă momentan nu e loc în schema financiară a clubului. Totodată, Kiriță are fel de fel de proiecte personale, ce necesită o libertate mare de mișcare a sa, nu un program strict.

Citește și

Gigi Becali în dubiu față de gestul Patriarhului Daniel: ”Lepădare de credință? Nu cred”