Ghimpe pentru Dinamo: nu renunță!

Va fi un play-out poate mai intens decât lupta la titlu.

Dacă în ceea ce privește duelul pentru supremație, CFR Cluj are un avantaj consistent față de a doua clasată, 14 puncte în acest moment, 7 la momentul startului în play-off, la retrogradare va fi o confruntare teribilă.

Mai ales că, teoretic, Clinceniul și Gaz Metan nu se împacă cu soarta din acest moment, cele două fiind pe locuri retrogradare. O problemă în plus pentru Dinamo, care ar vrea să lupte să scape și de locurile ce duc la baraj!

Intră cu ce au, dar nu se dau bătuți!

După ce a anunțat că meciul contra Chindiei va fi ultimul pentru medieșeni în Liga 1 și că echipa se va desființa înainte de play-out, brazilianul Eric, un apropiat al fotbalului medieșean, a făcut un un anunț diferit.

În această după-amiază, Gaz Metan a pierdut clar în fața Chindiei, scor 0-4, dar în repriza secundă au intrat Matricardi și Junior, fotbaliști cu experiență, care vor încheia sezonul acolo. Ideea este că ardelenii nu vor renunța la play-out, chit că vor juca în continuare tot cu foarte mulți tineri și juniori!

Fostul atacant al echipei din Mediaș spune că Gaz Metan va termina sezonul, deși este o situație complicată, iar echipa a pierdut 14 puncte la Comisii, pentru neplata restanțelor către foștii jucători.

”E mai dificil cu banii”

”Am primit vestea, s-a confirmat.Eram sigur de lucrul acesta, pentru că FRF şi LPF nu ar fi vrut ca vreo echipă să se retragă. Din câte am înțeles, dacă o echipă se retrage e mai dificil cu banii. E bine să termine campionatul Mediaş, dar nu avem siguranţa că nu va fi desființată.

Cei de la echipă nu primesc nimic. Au fost plătiţi jucătorii când au fost viraţi banii de la primărie. Au fost plătiţi o lună, iar în plus furnizorii au primit şi ei banii. Am vorbit acum câteva zile cu un prieten de la Făgăraş care voia să trimită bani, să ajute. E destul de greu, dar trebuie să fim lângă copii. E o ruşine prin ce trecem. Trebuie să fim alături de copiii aceştia, care joacă la Mediaş”, a declarat Eric la LookSport.

Programul lui Dinamo în play-out:

Etapa 1

UTA Arad – Dinamo

Etapa 2

Dinamo – Sepsi

Etapa 3

FC U Craiova / Chindia Târgoviște – Dinamo

Etapa 4

Dinamo – FC U Craiova / Chindia Târgoviște

Etapa 5

CS Mioveni – Dinamo

Etapa 6

Gaz Metan – Dinamo

Etapa 7

Dinamo – Academica Clinceni

Etapa 8

FC Argeș / FC Botoșani – Dinamo

Etapa 9

Dinamo – Rapid

Citește și

Soția lui Zelenski la NATO: ”Închideți cerul”