--> -->

Ghici cine vine la Săftica?!

Jucătorii lui Dinamo au reușit să evadeze din vestiar pe Cluj Arena, după două ceasuri în care s-au baricadat de apostrofările propriilor fani, însă suporterii au de gând să aibă o întrevedere cu elevii lui Uhrin la Săftica.

Returul e duminica viitoare

După 0-2 cu ”frații” de la Cluj, jucătorii lui Dusan Uhrin au scăpat de furia suporterilor, care au venit pe stadion și au cântat necontenit pe durata partidei.

Doar Torje, Eșanu și Steliano Filip și-au asumat discuții cu un grup de suporteri, aproape de plecarea de la stadion, când se depărtase nucleul dur al ultrașilor.

Cu ochii pe poarta de la Săftica

Suporterii și-au programat de luni o descindere în cantonamentul ”câinilor” pentru a-i motiva și a avea o discuție lămuritoare cu fotbaliștii, pe care i-au făcut în toate felurile după eșecul ce-ar putea duce clubul în liga secundă sau chiar la faliment.

Delegația lui Dinamo a părăsit arena imediat după ora 1:00, la mai mult de două ore după finalul partidei, a ajuns la Săftica după un drum de șapte ceasuri, în jurul orei 8:00 dimineața. Delegația roș-albilor a fost însoțită de jandarmi până în Capitală.

”Nu ne-a așteptat nimeni pe traseu, n-au fost incidente”, au transmis jucătorii azi dimineață. Elevii lui Uhrin au avut liber de la antrenor, dar de luni încep pregătirile pentru returul cu U Cluj, câte un antrenament zilnic, în prima parte a zilei.

”Căței” pe teren, ”căței” cu fanii

Sâmbătă seară, deși au fost somați de câteva ori de sute de suporteri adunați lângă autocar, elevii lui Uhrin n-au avut curajul să iasă să dialogheze. Au acceptat să fie apostrofați în fel și chip, de la promisiuni cu agresiuni fizice la ”Nu meritați tricoul roșu să-l purtați!”, ”Gunoaielor” și ”Păduchilor”.

2.500 de suporteri ai lui Dinamo au fost sâmbătă seară la Cluj

Un cordon impresionant de jandarmi, peste 50, s-au interpus între suporteri și autocar, dar nu s-a ajuns la violențe.

Când ultrașii de forță s-au retras, săturându-se de atâta așteptare, au avut și jucătorii curaj să plece acasă. Până atunci, cei din delegație au făcut diverse strategii, ba să mai rămână o noapte la Cluj, ba să plece pe altă rută, ba să vină jandarmii cu ei până la București.

Citește și

Năstase cere măsuri dure după ”sfidarea” președintelui Ungariei: ”Așa au tratat Transilvania”