Ghezali e out! Cui i-a fost recomandat

Lamine Ghezali (24 de ani) se pregătește să părăsească „haita”. Nu va fi în lot pentru derby-ul de sâmbătă cu Rapid, de fapt, nu mai intră în planurile de viitor ale lui Zeljko Kopic.

Ghezali ar putea ajungea la CSA Steaua. Și el, și Larrucea

În play-off-ul ediției precedente, francezul a jucat bine în meciurile cu cei din Ghencea, iar Daniel Oprița l-ar dori sub comanda sa.

Conform surselor GSP.ro, Ghezali i-a fost propus lui Oprița, iar antrenorul roș-albaștrilor este tentat să-l aducă pe Ghezali sub comanda sa. Afacerea ar putea să se realizeze în cel mai scurt timp.

Depinde acum și ceea ce va dori Lamine. Oricum, i-ar fi greu în acest moment să-și mai găsească un angajament în străinătate, de aceea nu este exclus să accepte oferta celor de la CSA.

Un alt jucător ce nu mai are loc la Dinamo, spaniolul Gorka Larrucea, a fost și el propus formației din Liga 1, Daniel Oprița urmează să decidă în privința lui.

După baraj, s-a dus în cap!

Francezul crescut la St.Etienne a adunat 26 de meciuri fără gol după barajul de promovare/retrogradare cu FC Argeș! Aici sunt incluse 21 de meciuri oficiale, de când Dinamo a revenit pe prima scenă, plus alte cinci amicale, în vara 2023 și în iarna 2024.

Într-o singură partidă a reușit să înscrie. Un gol! În jocul-școală, practic, cu Muscelul (L3), scor 10-2, în prima partidă de verificare din vara trecută. Dar atunci a marcat cine a vrut și cine n-a vrut. Și scorul spune multe.

Lamine a reușit să puncteze o singură dată, în condițiile în care Andrei Florescu a dat un hattrick. În acel meci, dinamoviștii au jucat în maiouri, la Snagov!

Citește și

CRBL a renunțat la Spania: “Câteva surprize interesante”