Gestul lui Ionuț Nedelcearu pentru dinamoviști

Ionuț Nedelcearu (27 de ani), jucător lansat în fotbalul mare de Dinamo, în prezent legitimat la Palermo, se implică într-o acțiune a ”câinilor” chiar în perioada în care, în presă, s-a scris despre interesul formației alb-roșii în ceea ce privește revenirea acestuia în haită.

Pentru o cauză nobilă

Mai precis, cei de la Tribuna Dinamo derulează, în aceste zile, un proiect denumit Dinamoviștii dezbrăcați de suporteri, pentru o cauză nobilă.

Fundașul, împreună cu câțiva jucători actuali ai ”câinilor”, precum și cu alți jucători care au evoluat la Dinamo, au donat câte un tricou care este scos la licitație.

Ionuț Nedelcearu se implică la Dinamo chiar înaintea unei potențiale reveniri în ”Groapă”

Tribuna Dinamo, un grup de suporteri dinamoviști care, în ultimele luni, sunt din ce în ce mai prezenți în viața echipei, pe social media sau fizic, la stadion, prin programe de joc, derulează, în această perioadă, un proiect cu scop caritabil.

Dinamoviștii dezbrăcați de suporteri, așa cum este numit, înseamnă scoaterea la licitație a unor tricouri purtate de câțiva actuali sau foști jucători de la Dinamo. Prețul pleacă de la 500 de lei/tricou.

Banii strânși vor fi redirecționați către Centrul de Copii și Juniori. Practic, suma colectată va fi redirecționată către Marius Dulca, șeful CCJ Dinamo.

Mai departe, acesta ”intenționează să pregătească o surpriză pentru juniorii noștri cu ocazia sărbătorilor, iar noi, suporterii, încercăm să îl ajutăm.

Te invităm să îți arăți nemulțumirea față de situația de la Dinamo și să-i dezbraci pe jucători. Doar că, de această dată facem totul cu un scop. Scoatem la licitație mai mult tricouri matchworn ale jucătorilor noștri, iar fondurile vor merge în integralitate pentru organizarea acestui eveniment”, se arată într-o postare pe social media.

Printre cei implicați este și Ionuț Nedelcearu. Fundașul lansat în fotbalul mare de Dinamo contribuie la acest proiect cu un tricou de la Palermo, formația din Serie B la care este legitimat.

Cine a mai participat

Pe lângă el, au donat câte un tricou și Mihai Popescu (actual jucător al celor de la Farul, ex-Dinamo în perioada 2013-2020), Alexandru Pop (jucător la Concordia Chiajna, ex-Dinamo sezonul trecut), Gabi Moura, Paul Anton (în prezent la Gyor, ex-Dinamo în perioadele 2015-2017 și 2020-2021), Neluț Roșu, Adnan Golubovic, Dennis Politic, Lucas Alves, Ricardo Grigore, Iulian Roșu, Răzvan Patriche și Quentin Bena.

Fundașul crescut la CCJ Dinamo (2003-2013), în prezent la Palermo, nu trece prin cea mai bună formă sportivă. Acesta a bifat foarte puține minute în actuala stagiune, în Serie B.

În acest context, a apărut zvonul conform căruia acesta ar putea reveni la clubul care l-a format și care, în 2018, l-a vândut la Ufa, în Rusia.

Pe lângă Dinamo și formația din Rusia, Nedelcearu a mai evoluat și în Grecia, la AEK Atena, dar și în Italia, la Crotone și, în prezent, la Palermo.

Și-a făcut debutul la naționala de seniori în 2018 și a strâns, până acum, 25 de partide, dar și două goluri.

Este, însă, greu de crezut că fotbalistul va reveni la Dinamo, ținând cont atât de poziția din clasament a ”câinilor”, dar și de pretențiile salariale ale jucătorului.

Dinamo ocupă locul 15 în clasament, cu 10 puncte acumulate în 19 etape. În ultimele partide oficiale din 2023, alb-roșiii mai joacă cu FC Botoșani (deplasare) și FC Voluntari (acasă).

Citește și

Atenție la coarnele de ren puse pe mașină! Poliția a făcut anunțul