Gestul lui Grigor Dimitrov pentru iubita lui, Mădălina Ghenea: ”Mad+C”

Lui Grigor Dimitrov (32 de ani, 33 ATP) îi priește relația cu fotomodelul Mădălina Ghenea (35 de ani). Bulgarul s-a calificat în finala turneului de la Geneva. În „sferturi” a avut un mesaj special pentru noua lui parteneră.

Se iubesc și vor să afle toată lumea

Grigor Dimitrov și Mădălina Ghenea nu își mai ascund idila. Cei doi și-au trimis mai multe mesaje de dragoste pe rețelele de socializare. Bulgarul a adus relația și în realitate.

După victoria din „sferturile” de la Geneva, contra australianului Christopher O’Connell, Grigor a scris pe cameră: „Mad + C”, un mesaj pentru Mădălina și fiica ei, Charlotte.

Grigor Dimitrov, în finala turneului de la Geneva

Parcursul excepțional de la Geneva a continuat și astăzi, o revenire cu accente dramatice în fața lui Taylor Fritz (9 ATP).

Bulgarul a cedat primul set, scor 3-6, și a fost condus 2-4 în actul secund. Din acel moment, jocul lui Grigor a fost aproape de perfecțiune. Erorile neforțate au dispărut subit, frecvența primului serviciu a crescut de la 48% (primul set), la 67% (setul secund).

Decisivul a fost pe muchie de cuțit, decis de mici detalii. Dimitrov s-a impus în cele din urmă, 3-6, 7-5, 7-6(2).

Va juca sâmbătă cu trofeul pe masă, împotriva învingătorului semifinalei Nicolas Jarry (54 ATP) – Alexander Zverev (27 ATP).

Citește și

Ce salarii cer profesorii și cât câștigă în prezent. Oferta Guvernului