--> -->

Gestul conducerii dinamoviste înaintea partidei cu CFR Cluj

Dinamo – CFR Cluj se joacă duminică, 8 octombrie, de la ora 21:30. Partida va fi televizată pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Dinamo este pe loc retrogradabil în clasament, mai ales din cauza celor patru înfrângeri consecutive, în care a încasat opt goluri fără a marca vreunul! „Câinii” au meci duminică seară, de la ora 21:30, cu CFR Cluj pe Arena Națională.

Formația lui Ovidiu Burcă are meci în week-end cu CFR Cluj, formație care se luptă pentru titlu și în acest sezon. Într-un moment în care presiunea este maximă la adresa antrenorului și a conducerii clubului.

Un bilet la Dinamo – CFR Cluj, de la 25 la 120 de lei

Astăzi, conducerea grupării a anunțat prețul biletelor pentru etapa de duminică, în condițiile în care este o confruntare esențială pentru „câini”.

Astfel, prețul tichetelor este între 25 și 120 de lei. Mai exact: 25 de lei – PCH, 35 de lei – tribuna 2 (inel 1), 80 de lei – VIP II și 120 de lei – VIP I.

La Tribuna 2, în sectoarele 117 și 116, dinamoviștii sub 7 ani beneficiază de gratuitate. Aceștia trebuie însoțiți de un adult cu bilet valabil. În cadrul acelorași sectoare, studenții, elevii și pensionarii beneficiază de 30% reducere.

La ultimul meci pe Arena Națională au venit doar 4.000 de „câini roșii”

Dinamo are nevoie de cât mai mulți suporteri în perspectiva duelului cu CFR Cluj, având în vedere și situația din clasament a formației, de aceea conducerea clubului a decis ca prețul biletelor la această etapă să fie mai mic decât la precedentele meciuri pe cel mai mare stadion al țării.

Totodată, este și o confruntare în care va fi evocat numele lui Cătălin Hîldan, „Unicul Căpitan”, născut pe 3 februarie 1976 și decedat pe 5 octombrie 2000.

La ultima partidă, în grupele Cupei României, cu FCU Craiova (1-1), au fost puțin peste 4.000 de spectatori la meci.

Cu echipa lui Adrian Mititelu au fost ultimele două meciuri de pe Arena Națională. În campionat, scor 0-1, prețul biletelor a fost între 30 și 120 de lei, cu mențiunea că un tichet la peluze costa 30 de lei, iar la tribuna 2 (inel 1) costa 55 de lei.

Apoi, la partida de Cupă, cel mai ieftin bilet pus în vânzare de către club a fost de 45 de lei la tribuna 2 (inel 1).

Citește și

Mircea Badea, după ce Guvernul a anunțat că vrea să elimine banii cash: ”Vor să controleze populația”