--> -->

Gestul care i-a impresionat pe dinamoviști: „Felicitări”

Aproximativ 5.000 de spectatori au asistat la prima victorie a lui Dinamo de la revenirea în Liga 1, luni seară, scor 1-0 cu FC Botoșani.

Suporterii roș-albilor au savurat faza din prelungiri a lui Dennis Politic care a dus la deschiderea scorului, provocând autogolul lui Răzvan Ducan. În euforia generală, un fan a rupt scaunul pe care a stat pe durata partidei.

Ulterior, el a făcut un gest care i-a impresionat atât pe oficialii grupării, cât și pe suporterii care au aflat de situație, prin intermediul unei postări online.

A rupt un scaun în Dinamo – FC Botoșani 1-0, apoi a recunoscut gestul său

„El este Codruț, suporter posesor de abonament. La finalul partidei, a venit să spună că, de bucurie, a rupt scaunul pe care a stat și că dorește să-l plătească, pentru că așa este normal.

Felicitări pentru lecția de civilizație! Dinamo înseamnă mai mult decât un club de fotbal”, a scris crainicul Nicu Grameni pe Facebook, iar relatarea acestuia i-a impresionat pe ceilalți dinamoviști.

Reacția oficialilor lui Dinamo

Mai mult, tânărul suporter a dorit să dialogheze și cu cineva din conducerea grupării. A interacționat cu administratorul special, Vlad Iacob, și cu responsabilul cu securitatea de peste un deceniu al grupării, Cristea Cojocaru.

Le-a explicat situația, continuând să spună că el vrea să achite contravaloarea scaunului pe care l-a rupt în euforia golului.

„Oficialii dinamoviști nu au dorit să accepte plata, deoarece fanul dinamovist și-a recunoscut vina, dar acesta a insistat”, au notat și cei de la Radio Dinamo.

Citește și

Minunea de la Mănăstirea Nicula. Astăzi, este o zi specială