Gest impresionant al lui Tibi Ușeriu pentru Spitalul din Suceava

România este îngrozită de ceea ce se întâmplă în țară, în această pandemie de coronavirus, iar situația la Suceava, la Spitalul Județean de Urgență este terifiantă. La SJU Suceava s-au înregistrat peste 100 de cazuri COVID-19, dintre care 83 sunt ale doctorilor și asistentelor!

Dar românii au început să strângă rândurile. Asociația Tășuleasa Social, prin grija lui Tiberiu Ușeriu, a decis să doneze echipamente de protecție pentru personalul medical de la spitalul moldovean, a anunțat prefectul Alexandru Moldovan. S-a decis donarea echipamentelor de protecție ce constau în combinezoane și mănuși de protecție. Prefectul Alexandru Moldovan a transmis că, prin grija lui Tibi Ușeriu, vor fi aduse la Suceava 1.000 de combinezoane laminate special și 1.500 de perechi de mănuși pentru ”cei ce luptă în linia întâi”, adică personalul de pe ambulanțe, paramedicii SMURD, precum și întregul personal medical.

Suceava este cel mai lovit județ de coronavirus, are o singură izoletă! Șase din cele 14 persoane decedate până acum sunt de la Suceava. Directorul spitalului, Vasile Rîmbu, a fost demis, dar a fost și el testat pozitiv cu COVID-19. Erorile manageriale în lanț nu vor rămâne netaxate, procurorii de la Parchetul de lângă Judecătoria Suceava au anunțat deschiderea unui dosar penal în rem privind infracțiunea de zădărnicie a combaterii bolilor.

magazin piese autoatu.ro-->

Tibi Ușeriu, 46 de ani, este singura persoană din lume ce a reușit să câștige de 3 ori la rând cel mai dur maraton din lume, ULTRA 6633. Bistrițeanul cu o poveste demnă de un thriller de Hollywood, care a fost condamnat la închisoare pentru un trecut interlop, și-a revenit cu ajutorul fratelui său, Alin, ce deține asociația Tășuleasa Social, s-a implicat în diverse proiecte, dar a devenit un supererou după ce supermaratoane. În 2016 a câștigat maratonul 6633 Ultra Arctic, parcurgând într-o săptămâno 566 kilometri pe un teren înghețat, la temperaturi extreme. Au urmat succesele din 2017 și 2018. Tibi a scris și-o carte, ”27 de pași”, în care-și povestește viața.

Citește și

Horia Colibășanu, aventură în Munții Himalaya în plină pandemie. Ce-au făcut autoritățile din NepalNo Comments Yet

Comments are closed