--> -->

Gest de suflet al lui Dragoș Grigore: ”Depășește firme mari, branduri”

Dragoș Grigore este recunoscut ca un om cu frică de Dumnezeu și care a făcut în multe rânduri gesturi de suflet. Iată încă o dovadă a ceea ce este fotbalistul naționalei și al lui Ludogoreț Razgrad.

Ex-dinamovistul, fundașul în vârstă de 34 de ani, a decis să doneze nu mai puțin de 20.000 de euro pentru renovarea spitalelor din România, într-o campanie inițiată de Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc, cel care a inițiat proiectul ”Spitale publice din bani privați”, a povestit pe contul său de Facebook cum a intrat Dragoș Grigore în contact cu el și a recunoscut că a rămas impresionat deoarece suma oferită de internaționalul român depășește donațiile făcute de milionarii români.

”Adevărata echipă națională
(ne place sa facem bine în liniște)

„- Salut, numele meu este Dragoș Grigore, și am numărul tău de la Marius Nicolae.”
Așa și-a început mesajul jucătorul echipei naționale. Apoi mi-a spus că își dorește sa doneze pentru #spitalepublicedinbaniprivati, inițiativa mea de a renova spitale de stat. Mi-a spus că este dorința lui și a soției sale și ca ea se va ocupa de donație el fiind în cantonament. Câteva ore mai târziu aveam în cont 20.000 de euro de la ei. 20.000! După Bendeac care a donat în decembrie 100.000, familia Grigore depășește și ea donații făcute de firme mari, milionari și branduri.

Am început să mă gândesc ce înseamnă pentru mine echipa națională. Mi-ar plăcea să îi văd alături pe Dragoș Grigore, Marius Nicolae și Adrian Mutu pe care l-am cunoscut într-un club și mi-a spus ca a doua zi cum se trezește vine cu mine sa joace fotbal cu copiii mei de la orfelinat. O echipă națională care au făcut pentru țară și lucruri nelegate de profesia din care au trăit.
I-am scris lui Dragoș:
„- Pot povesti asta?
– Cum vrei tu…nu țin neaparat dar nici nu ma deranjează dacă spui… Ne place sa facem bine în liniște.”
Da, oamenii ăștia există . L-am convins apoi cât de important este sa mă lase sa povestesc. Acest exemplu sa fie cunoscut. Poate alții îl vor urma, fie și doar printr-un sms la 8845 cu textul „FACEM” pentru ăia 2 euro lunari. A acceptat.

Dragoș Grigore face parte din adevărata ECHIPĂ NAȚIONALĂ. Știu dragul meu Dragoș că îți place sa faci „binele în liniște”, iartă-mă că nu te las de data asta și că am să strig cat am sa pot de tare. Iar voi ați face bine sa dați share. Sa audă toată țara, să preia ziarele știrile care contează. Mulțumesc. Și lui și vouă”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Citește și

Ce pensie are Florin Piersic după 65 de ani pe scenă!