Gerard Pique, primele dezvăluiri din relația cu noua sa parteneră, Clara Chia: ”Sunt o marionetă”

În premieră, Gerard Pique a dat detalii din relația cu noua sa iubită, Clara Chia. Fostul fotbalist al Barcelonei s-a despărțit de Shakira în vara anului trecut.

Despărțire după 12 ani

Gerard Pique și Clara Chia nu se mai ascund și au început să își facă apariția, treptat, în spațiul public. La începutul lunii februarie, fostul fotbalist și noua lui iubită au ieșit la plimbare pe străzile din Barcelona. Gerard Pique a făcut primele dezvăluiri din relația cu cea care înlocuit-o pe Shakira.

Gerard Pique s-a despărțit de Shakira în vara anului trecut după 12 ani petrecuți împreună, din cauza infidelității patronului Kosmos. Artista columbiană nu a trecut ușor peste despărțire și a ales să se răzbune prin muzică.

Shakira, melodie de senzație

Shakira a scos o piesă care s-a viralizat în timp record și l-a făcut praf pe fostul său partener, dar și pe cea care a înlocuit-o. Gerard Pique i-a răspuns printr-o serie de ironii, însă se pare că atenția fostului sportiv se îndreaptă spre Clara Chia.

În cadrul unei emisiuni a bunului său prieten, Ibai Llanos, Gerard Pique a recunoscut că noua sa iubită îi alege ținutele. Fostul fotbalist a precizat că nu este la curent cu moda și că fosta angajată la firma lui, Clara Chia, se ocupă de vestimentație. ”Adevărul este că nu. Merg cu prietena mea la magazin și ea cumpără hainele pentru mine. Eu sunt o marionetă”, a declarat Gerard Pique, conform Marca.

Poreclă teribilă dată de Shakira Clarei

În piesa cu Bizarrap, Shakira a avut o serie de ironii la adresa Clarei Chia, care în tot acest timp a stat departe de camerele de filmat și a preferat să nu își afișeze relația cu Gerard Pique. Mai mult decât atât, Gerard Pique a postat pe rețelele de socializare prima poză cu Clara Chia după mai mult de jumătate de an.

Shakira o cunoaște pe Clara Chia încă de când aceasta lucra la firma Kosmos, care aparține lui Gerard Pique. Potrivit presei spaniole, încă din acea vreme, artista sud-americană a poreclit-o pe Clara Chia ”mosquita muerta” (n.r. muscă moartă).

Fosta soție a lui Gerard Pique ar fi poreclit-o astfel pe Clara Chia pentru că este o fire introvertită și nu vorbește mult.

Citește și

De ce revine A.S.I.A. pe scenă? ”La asta lucrăm”