George Simion va deveni tată: ”Îmi voi duce planul până la capăt”

Ilinca, soția lui George Simion, liderul AUR, este însărcinată. Chiar George Simion a dat marea veste și a spus că îi promite copilului său că va lupta pentru ca el să trăiască într-o lume mai bună.

Anunțul oficial: un băiat

„Familia Simion se mărește! Împărtășesc cu voi vestea cea mare! Încărcat de emoție, vă anunț că eu și Ilinca vom avea un băiețel.

Pentru noi este un moment unic. Entuziasmul gândului că voi deveni tatăl unui băiețel îmi dă puterea și energia de a-mi duce planul până la capăt. Aceasta este prima promisiune pe care i-o fac

„Tatăl tău va face tot ce îi stă în putere pentru a-ți pregăti o lume mai bună! Și vă promit și vouă, celor care vă bucurați alături de noi că vom reuși să facem schimbarea pentru copiii României”, a declarat Simion pentru ciao.ro.

Vrea familie numeroasă

George Simion a spus în repetate rânduri că își dorește să devină tată și, mai mult decât atât, că vrea să aibă o familie numeroasă.

”Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dorim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil.

Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice. La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune”, spunea George Simion în ziua nunții cu Ilinca Simion.

Citește și

Tudor Chirilă, dezvăluiri din culisele ”Vocea României”: ”Există iluzie. Și talent. Apoi, e restul”