--> -->

George Simion și viitoarea soție, schimbare importantă: ”10.000”. Fără plic, dar cu donații

George Simion se căsătorește cu Ilinca, iubita lui, pe 27 august, în comuna Măciuca, și vor deschide seara cu un dans popular. Evenimentul celor doi este organizat ca un adevărat festival.

Nunta lui George Simion se anunță a fi evenimentul anului, cel puțin pentru locuitorii din Măciuca, acolo unde liderul AUR și Ilinca, tânăra pe care o iubește, își vor uni destinele. În prezent, la Oveselu, satul comunei pe raza căruia va avea loc evenimentul, pregătirile sunt, deja, în toi.

George Orbean, consilierul de imagine al lui George Simion, a făcut dezvăluiri pentru Fanatik despre cum va arăta evenimentul și la ce se pot aștepta oamenii care vor lua parte la nuntă.

”Untold” în Oltenia: ”42 de nași”

”Din ce am vorbit cu organizatorii, pentru că evenimentul este realizat de o echipă de organizatori profesioniști – e ca un festival în are liber – este o curbă a înscrierii participanților. În primă fază vin cei foarte interesați, după se ponderează înscrierile, iar undeva cu două săptămâni înainte, reîncepe o curbă ascendentă. Ne așteptăm pe la 15.-20000 de oameni, așa a fost gândit”, spune George Orbean.

Mai mult, ne-a dezvăluit el, la nunta lui George Simion, toți invitații vor primi de mâncare și de băut din partea mirelui. Cei prezenți nu vor pune bani în plic și, dacă cheltuielile par uriașe, de ordinul sutelor de mii de lei, consilierul liderului AUR a dezvăluit cum s-au pus la punct lucrurile. Prietenii, cele 42 de perechi de nași, dar și mai multe companii au făcut donații pentru eveniment.

”Totul este dispus în interiorul unui perimetru, un câmp din vecinătatea unui resort. Evenimentele acolo vor avea loc, lângă scenă și o zonă de servire a produselor alimentare. Nu își va cumpăra nimeni nimic, toți oamenii care vin primesc mâncare și băutură din partea organizatorilor.

Nu sunt foarte mari cheltuielile, sau nu așa mari pe cât par, nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin… Totul e gândit ca o petrecere câmpenească. Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment, iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați, ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă”, a mai spus el.

Cine cântă la nunta lui George Simion? “Valsul mirilor”, înlocuit cu un dans popular

Nunta lui George Simion a fost organizată în cel mai mic amănunt. Informațiile cu privire la eveniment indică că, deja, au fost stabiliți și artiștii care vor apărea pe scenă pentru a-i încânta pe oamenii care vor asista la eveniment.

Astfel, pe lângă taraful lui Tudorel Pană, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache se pare că va cânta și Theo Rose. Conform informaților obținute până acum, George Simion și aleasa inimii liderului AUR vor deschide seara cu un dans al mirilor pe muzică folclorică.

Cu toate acestea, promit organizatorii, invitații de la eveniment vor mai avea surprize. ”Va fi o nuntă tipic românească, iar în ziua evenimentului vor fi dezvăluiți toți artiștii și surprizele pregătite”, ne-a precizat George Orbean.

Organizare

Cum la cununie sunt așteptați chiar 20.000 de oameni, nunta lui George Simion, transformată într-o mare petrecere câmpenească pe pășunea de la Oveselu, din Măciuca, va avea statut de eveniment public. Din acest motiv, organizatorii au pus la punct câteva detalii.

”Există trei hub-uri acum, la Vâlcea, la Craiova și unul în zonă. Recomandarea organizatorilor este să nu se vină cu mașini private, să vină cu autocare puse la dispoziție la acele hub-uri. La fața locului, pe câmpul respectiv, e și un perimetru de siguranță, mai ales că la 10.000 de oameni nu e petrecerea de acasă, e un eveniment public.

Vor fi respectate toate obligațiile legale, cu Jandarmerie, Pompieri, toalete, Ambulante, tot… Am luat și decizia să se facă accesul cu niște brățări, 3 tipuri de brățări, pentru invitați, organizatori și personalul tehnic.

Brățările pentru 15.000 de invitați s-au trimis în țară la sediile AUR din rațiuni de eficiență, să nu stea lumea la fața locului să le ia, ci fiecare să meargă la sediul zonal și să o ia”, ne-a mai precizat consilierul lui George Simion.

Citește și

1,6 lei pe zi locul de parcare în zona casei, în București, între orele 19:00-07:00