George Simion se teme că o să fie asasinat: ”Vor încerca”

Preşedintele AUR George Simion a declarat, vineri la împlinirea a patru ani de la înfiinţarea partidului, că formaţiunea se apropie de 100.000 de membri.

El i-a îndemnat pe colegi să nu se îndoiască de faptul că anul viitor, fiind unul electoral, vor fi multe tentaţii, relatează News.ro.

”De la lichidarea noastră fizică până la arestare”

„Vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră, până la introducerea seminţei de discordie între noi”, a mai precizat Simion, care a adăugat că trebuie menţinută „calea dreaptă” şi „calea neamului românesc”, iar „Dumnezeu este cu noi”.

La rândul său, preşedintele CNC al AUR, Claudiu Târziu, le-a transmis colegilor să aibă încredere că AUR va izbândi, în 2024.

Discurs înflăcărat

„Atât vreau să vă rog, acum că ne apropiem de cifra de 100.000 de membri în mişcarea AUR. Aţi văzut întâmplându-se minuni. Aţi văzut fel şi fel de acuze închipuite care s-au răsturnat a doua zi, pentru că întotdeauna adevărul biruie. Să nu vă îndoiţi anul viitor, pentru că vor veni multe tentaţii.

Vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră, până la introducerea seminţei de discordie între noi. Atâta timp cât noi mergem pe calea dreaptă, pe calea neamului românesc, atâta timp cât nu îi ascultăm pe detractori, atâta timp cât noi ştim ce avem de făcut şi ce am făcut în aceşti 4 ani ca să ţinem linia dreaptă pentru cei patru piloni pe care îi avem.

Nimeni nu ne poate învinge. Dumnezeu este cu noi. Cine este împotriva noastră? Vă mulţumesc din suflet, oameni de AUR. Vă iubesc. Mergem până la capăt”, a afirmat George Simion.

Citește și

Anghel Iordănescu, mesaj pentru fiul său: ”Să nu ți se urce la cap! Nu ești mai cunoscut decât mine”. Cu ce e mai bun Edward Iordănescu