George Simion îi răspunde lui Liviu Dragnea: ”Să-și vadă de Irinuca lui”

Co-președintele AUR, George Simion, a declarat luni, la Antena 3, că Liviu Dragnea ”aberează grav”, după ce fostul lider PSD a afirmat că Simion e consiliat și susținut de ”mogulii” Sebastian Ghiță și Cristian Burci.

”Poate e o coincidență”

Fostul lider al social-democraților a declarat: ”Am auzit, în ultima vreme, că AUR e susținut puternic de Sebastian Ghiță și Cristian Burci. Mi-am spus să nu vorbesc despre partidul AUR, pentru că nu aveam informații. Dar, ambele personaje au legături cu serviciile.

Poate este doar o coincidență că Sebastian Ghiță susține AUR și îl consiliază pe George Simion. Pe Călin Georgescu îl știu de mai mulți ani, dar nu m-a preocupat persoana lui până acum.

Simion, arțăgos

”Aoleu! Domnul Dragnea? I-auzi! Domnul Dragnea avut sansa lui, a ratat magistral. Abereaza, probabil e deranjat ca fosta lui iubita, sau actuala, a fost la nunta respectivului mogul (Cristi Burci) la Abu Dhabi.

Nu l-am vazut pe Sebi Ghita din 2016, cand incerca sa faca un partid patriotic. Asa ca dl Dragnea sa se preocupe de felul in care a pierdut niste ani si de Irinuca lui. Dl Dragnea abereaza grav”, a spus George Simion, luni seară, la Antena 3.

Citește și

Mănăstirea pe care nu trebuie să o ratezi la doar 500 metri de Brașov