--> -->

George Simion, despre situația de a fi mazilit din AUR: ”Poate-i dau eu afară”

În plin avânt politic și într-un moment în care AUR se bucură de o creștere spectaculoasă în sondaje, liderii acestui partid au început o bătălie la vârf.

De unde ar fi pornit scindarea

AUR are un sistem de conducere colectiv, George Simion și Claudiu Târziu fiind co-președinți, iar Sorin Lavric este președintele Senatului. Acum, Claudiu Târziu și Sorin Lavric ar vrea să-l excludă pe George Simion din procesul de decizie!

Motivul acțiunii lui Târziu și Lavric ar fi evenimentul organizat la Iași, unde George Simion l-a propus pe Călin Georgescu, președinte de onoare al AUR. De asemenea, Târziu și Lavric ar fi nemultumiți de dorința lui Simion de a-l duce în partid pe europarlamentarul Cristian Terheș, informează Flux24.

Târziu și Lavric ar dori să ia decizia în Consiliul Președinților AUR format din cei doi și George Simion, unde au majoritatea de 2 la 1.

Reacția lui Simion

Copreședintele AUR, George Simion, reacționează la zvonul că ceilalți doi lideri AUR ar fi decis să-l elimine. Simion susține că nu va fi dat afară din AUR, dar poate îi va da el pe ei afară.

”NU am votat pentru pensiile speciale. NU mă dă nimeni afară din AUR, poate îi dau eu pe ei. NU voi denigra niciodată alt patriot și calea noastră e una singură: UNIREA FACE PUTEREA!”, scrie George Simion.

Citește și

Fără certificat verde la intrarea în mall-uri. Condiții discutate azi de CNSU