George Simion, despre orientarea sa: ”Pot confirma iubitele mele”

George Simion, 35 de ani, este unul dintre politicienii care nu s-au sfiit să-și manifeste ideile unioniste, el fiind și unul dintre activii luptători ai unirii cu Basarabia.

”Sunt un anti-politician”

”O să ne liniștim când râul Prut va fi un loc de grătar pentru românii de pe ambele maluri. Nici pe departe nu sunt Mesia, nu cred că eu pot salva România. Fiecare dintre noi putem salva România”, a declarat la Kanal D, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

”Suntem un partid patriotic, creștin, unionist, conservator, iubim pe toată lumea de pe teritoriul României. Nu suntem extremiști, ci radicali. Vrem să nu fie diabolizați românii că-i aleg pe unii sau pe alții”, a mai spus politicianul AUR.

”La ce mă ajută imaginea de scriitor? La nimic. Eu, politician?! Toți românii urăsc politicienii, nu știu dacă vreau să fiu asociat unui politician, deși asta sunt. De fapt, sunt un anti-politician. De aceea pe Facebook mi-am trecut scriitor. Se câștigă prost ca scriitor. Mai degrabă să ajung să vindem cărți decât să dezamăgim oamenii care ne-ar putea asocia cu ceilalți politicieni corupți”, a răspuns deputatul.

”Eu, homosexual?! Doamne ferește!”

George Simion spune că nu are vicii, cu toate că a fost acuzat că vrea să legalizeze drogurile. ”Drogul meu este bucuria oamenilor. Mă alimentez cu bucuria oamenilor. Eu n-am consumat niciodată droguri.

Am fumat o țigară în clasa a IV-a, avea tata Kent, am văzut că nu e nicio socoteală, așa că n-am mai fumat.

Nu suntem împotriva propagandei gay, ci a aceleia din școli! De la liceu încolo pot învăța, metode contraceptive etc. Eu homosexual? Doamne ferește! Pot confirma iubitele mele. O dată ce intri în mocirlă cu porcii trebuie să te bați cu ei”, a mai comentat deputatul.

Citește și

Florin Cîțu este sigur: ”Premierul va fi de la PNL”