Geani Crețu n-are frică: ”Blazonul”

Geani Creţu, cel care a dus victoria lui Dinamo cu Botoşani, a vorbit la finalul jocului după ce a marcat primul gol în tricoul ”câinilor” în 42 de partide jucate în alb-roșu.

Gol spectaculos

Dinamo s-a impus, în deplasare, scor 3-2, datorită reuşitei semnate de Geani Creţu în minutul 68. Acesta a început meciul ca rezervă, dar a intrat în locul lui Borduşanu, în minutul 27.

După pasa extraordinară a lui Cosmin Matei, jucătorul de bandă a avansat și și-a asumat șutul, înscriind spectaculo, după o cursă eficientă.

La finalul jocului, unul în urma căruia formaţia bucureşteană a ajuns la trei victorii consecutive, jucătorul de 22 de ani al dinamoviştilor s-a declarat fericit pentru cele trei puncte obţinute.

De asemenea, Creţu, fotbalist eligibil U21, a trimit un avertisment viitoarei echipe cu care Dinamo se va întâlni la barajul de retrogradare – promovare.

”Ne pregătim mental”

”Sunt fericit că am înscris primul gol în Liga 1 pentru Dinamo. Sper să o ţin tot aşa şi să joc cât mai mult la echipă.

Am venit să ne facem treaba şi să ne pregătim mental pentru ce urmează, adică pentru baraj.

Îi urmărim pe cei de la Liga a doua, dar trebuie să avem încredere în noi. Până la urmă suntem o echipă de Liga 1 şi trebuie să ne respectăm blazonul”, a declarat Creţu, după meci.

Citește și

Ilinca Vandici se apără: ”Ipotetic”