Gaz Metan pentru istorie în detrimentul lui Dinamo! Medieșenii s-au apropiat de podium. Hagi, luptă cu ”câinii”!

În acestă după-amiază s-au disputat trei meciuri extrem de importante în special pentru configurația play-off-ului, evoluând de la ora 16:30 cele trei pretendente la top 6, pentru ultimele două locuri disponibile.

În fața a 8.000 de spectatori pe stadionul ”Municipal”, într-o atmosferă de sărbătoare pentru ardeleni, Cardoso a deschis scorul repede, în minutul 14, în meciul Gaz Metan – Dinamo, o reușită spectaculoasă care l-a lăsat fără replică pe Piscitelli. Daniel Popa a avut o ocazie uriașă pe finalul primei părți, dar aceasta a fost nimic pe lângă ce ocazie a avut Sergiu Buș în partea secundă, când a ratat, practic, cu poarta goală. Dinamo a jucat bine, a atacat, însă n-a reușit să egaleze într-un final eletrizant. Suporterii gazdelor au cântat precum fanii ”câinilor” la derby-uri.

Un meci palpitant a fost la Giurgiu, între Astra și Sepsi. Contrar calculelor hârtiei, oaspeții au avut 2-0 la pauză! Pal-Andreszly și Carnat au punctat de i-au năucit pe foștii campioni din 2016. Alibec s-a opintit un pic, i-a oferit assist lui Fatai, apoi a egalat el însuși, Astra reușind două goluri în două minute. În cele din urmă, trupa lui Bogdan Andone a prins top 6.

Echipa lui Gică Hagi a măcinat în gol cu Academica Clinceni. O remiză albă și se va lupta în play-out cu roș-albii!

Citește și:

PLAY-OFF Tamaș s-a dezlănțuit după meci: de la ”Dacă nu pierdem, ne batem la titlu” la ”Să ne dea toți banii!”

 

[post-views]
[post-views]