--> -->

Gavrilă, tăios: ”Dacă nu atacăm promovarea, plec acasă”

Dinamo a pierdut primul amical al verii, scor 0-1, contra celor de la Concordia Chiajna, cu toate că elevii lui Iulian Mihăiescu au controlat repriza secundă.

Burcă și ”oamenii” investitorilor în tribune

În tribune au fost atât Răzvan Zăvăleanu, Cornel Țălnar, Gică Mihali și Costel Orac, printre alții, dar și Ovidiu Burcă, fostul jucător al ”câinilor” care ar putea deveni noul antrenor principal al roș-albilor. În plus, la Chiajna ar fi fost și reprezentanți ai investitorilor care vor să cumpere acțiunile deținute de Dorin Șerdean, pentru suma de 500.000 de euro.

Printre jucătorii care au evoluat sâmbătă pe terenul de lângă București s-a numărat și Bogdan Gavrilă, noul decar al formației. El este primul jucător ce-a semnat cu Dinamo după retrogradarea echipei.

La finalul meciului de pregătire cu Concordia Chiajna, jucătorul transferat de Dinamo în această vară a abordat mai multe subiecte de actualitate pentru clubul alb-roșu, de la situația financiară la condițiile de la Săftica și lupta pentru revenirea în Liga 1.

”Ne fac rău ca grup”

”Am găsit condiții de antrenament cât de cât OK. Financiar e o situație incertă, dar avem promisiuni din partea conducerii că se vor rezolva, se caută investitori.

Știu că domnul Zăvăleanu lucrează foarte mult la acest lucru, să aducă oameni potenți financiar alături de echipă. În Liga 2 ai nevoie de susținere financiară. Am înțeles că sunt discuții serioase cu anumiți oameni pentru preluarea clubului.

Am discutat acum câteva zile cu o parte dintre jucători. Am vorbit între noi să încercăm să nu mai apară lucrurile în presă. Micile certuri există la toate echipele, dar nu apar în presă. Ne fac rău ca grup, fac rău imaginii noastre.

Discuțiile despre mâncare, apă, sunt mici episoade care s-au amplificat și creează o stare de tensiune care nu ne face bine deloc”, a spus Gavrilă.

”Măcar pe 3-4, să jucăm barajul”

”Dacă nu vrem să atacăm promovarea din primul sezon, merg frumos să fac duș și plec acasă.

Nu cred că se pune problema. Chiar dacă nu vor mai veni jucători, chiar dacă vom rămâne câțiva seniori și restul juniori, jucăm să promovăm. Măcar pe locurile 3-4, să joci barajul”, a concluzionat mijlocașul.

”Pff, sunt 8 Dinamo acum”

Gavrilă a fost întrebat și despre celelalte două echipe Dinamo, CS în Liga 3 și ACS FC în Liga 4: „Da, pfff, sunt 8 echipe Dinamo acum. Două Craiove, două Stele, acum trei Dinamo. Sper să se găsească o soluție, am văzut că se încercă o fuziune.

Suporterii sunt uniți acum, dar cu timpul poate vor apărea dezbinări, se vor împărți. Ar trebui să se așeze la masă, să se facă o echipă”.

Citește și

Sfatul lui Rareș Bogdan pentru oamenii săraci: ”Să creadă”