--> -->

Gavrilă a luat pulsul echipei Dinamo: ”Am verificat, e apă”

Bogdan Gavrilă (30 de ani) este primul jucător pe care Dinamo l-a transferat după retrogradarea în Liga 2. Extrema, care poate evolua și ca mijlocaș ofensiv central, este optimist după revenirea în Ștefan cel Mare.

Gavrilă a încheiat înțelegerea cu Sirens FC (Malta) și a semnat din postura de jucător liber de contract la Dinamo.

”Am vorbit cu Zăvăleanu, am rezolvat rapid”

”Văzut din exterior și la cum e prezentată situația, e o mare provocare, dar știu unde vin, nu mă mint singur. Nu e totul roz, trebuie să fim realiști, însă sunt încrezător că se vor rezolva lucrurile până la începutul campionatului.

Am vorbit cu Răzvan Zăvăleanu, am ajuns rapid la un acord, nu erau multe de discutat. Se găseau situații financiare mai bune, dar sper să facem o echipă bună și să ne batem la promovare.

Ne ajută și sistemul. Nu trebuie să fii cea mai bună, cea mai puternică și mai constantă formație din Liga 2. Termini pe locul 5, 6, ai câteva meciuri bune în play-off și poți să ajungi în Liga 1”, a declarat Gavrilă în emisiunea ”Liga Digi Sport”.

Ce zice de Steliano Filip

Bogdan Gavrilă, noul jucător de la Dinamo, a vorbit și despre condițiile de la Săftica.

”Se discuta că nu e apa, am fost azi și am verificat. Avem apă. Nu e chiar adevărat tot ce se spune. Putem face antrenamente în condiții optime. Terenul e foarte bun. Avem mulți jucători la antrenamente, și tineri, dar se poate face performanță. Incertă e situația financiară”, a punctat extrema.

Jucătorul a vorbit și despre situația lui Steliano Filip: ”Am discutat cu el, vorbim, este prietenul meu. Nu și-ar permite să-mi spună să nu vin la Dinamo, m-a lăsat să aleg, nu mi-a influențat decizia. Mi-aș dori să rămână, pentru că are calitate și ne-ar ajuta în Liga 2, dar, spre binele lui și al clubului, sper să se ajungă la o înțelegere și în privința lui”.

Gavrilă a mai jucat la Dinamo între 2014 și 2016, bifând 48 de partide (4 goluri și 5 pase de gol). De-a lungul carierei, el a mai fost legitimat la Chindia, Oțelul, Petrolul, Ethnikos (Cipru), Poli Iași, Valletta (Malta), Gloria Buzău și Sirens FC (Malta).

Citește și

Nicolae Ciucă nu garantează că prețul la carburanți va scădea de vineri: ”Nu am discutat acest detaliu”