--> -->

Gata, s-au dus! Continuă coșmarul

În acest week-end vor începe bătăliile finale pentru campionat, atât pentru titlu, cât și pentru menținerea în Liga 1.

Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF a dictat depunctarea suplimentară a clubului Gaz Metan Mediaș, căruia i-au fost ”topite” alte 8 puncte, pe lângă cele 14 deja luate în timpul sezonului regulat. Astfel, ardelenii mai au în clasament un singur punct la startul play-out-ului!

Pe 9 martie, Comisia de Disciplină a FRF a anunțat deciziile în 4 cazuri care o au pe Gaz Metan Mediaș în postura de debitoare.

Din cauza datoriilor către 4 foști angajați (Ioan Mărginean, Eusebiu Iulian Tudor, Mircea Diaconescu și Mihai Teja), clubul din Mediaș a primit 4 depunctări a câte două puncte.

Vor continua depunctările!

”În baza art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal sancționarea CS Gaz Metan Mediaș cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 2 puncte pentru perioada 19.02.2022 – 05.03.2022”, este motivarea Comisiei FRF.

Așadar, Gazul pierde alte 8 puncte dintre cele agonisite până pe 5 martie, înainte de finalul sezonului regulat. În acel moment avea 10, a rămas cu două după depunctare, iar după înjumătățire cu unul singur!

Dacă nu achită datoriile către cele 4 persoane menționate până pe 23 martie, Gaz Metan va fi depunctată suplimentar.

Cum arată clasamentul din play-out după depunctarea celor de la Gaz Metan

FC Botoșani – 23p
UTA – 20p
Rapid – 20p
Sepsi – 20p
Chindia – 18p
FCU Craiova 17p
CS Mioveni 15p
Dinamo 9p
Clinceni 7p
Gaz Metan 1p

Citește și

Negocieri de pace: ”Nu plănuim, n-am atacat”