--> -->

Gata, s-a săturat! ”Mâine, Argăseală va avea demisia mea pe birou”

FCSB a învins Petrolul în această seară, scor 4-1, a urcat pe podium, dar se va despărți de un om important în angrenajul echipei.

Leo Strizu (55 de ani) și-a anunțat demisia de la roș-albaștri. El era antrenorul principal din acte, chiar dacă îndeplinea doar un rol decorativ.

”Nu o să cadă bine clubului, dar e bine pentru mine”

”Am stat și m-am gândit și am luat o decizie grea pentru mine și pentru club. E ultimul meci în care voi mai colabora cu FCSB. Am luat decizia ieri, azi. Această decizie luată din motive personale îmi aparține, nu o să cadă bine clubului, dar e mai bine pentru mine.

Am motive personale care m-au făcut să iau această decizie, nu e ușor. Mâine, Argăseală va avea demisia pe birou”, a declarat Strizu la finalul partidei cu ploieștenii.

Leo Strizu a fost angajat de FCSB în noiembrie 2022.

Conform regulamentului, FCSB are acum la dispoziție 30 de zile să numească un nou ”principal”.

MM Stoica l-a interzis în vestiarul FCSB pe Leo Strizu

FCSB a atras atenția atunci când a mers într-un cantonament din Antalya fără antrenorul principal și clubul continua să-l trateze pe Leo Strizu ca și cum el nici nu ar exista.

Fostul atacant stătea pe bancă în timpul meciurilor numai pentru că deținea licența Pro. Fiecare club trebuie să îndeplinească acest criteriu, să aibă angajat un tehnician cu calificarea maximă. În afara acestui rol decorativ, Strizu nu mai făcea nimic.

Surse din club au povestit recent pentru GSP.ro că Mihai Stoica nici nu-i mai permitea antrenorului principal să intre în vestiar. Managerul le-a transmis celorlalți oameni din staff să nu-l primească pe Strizu în cabină înaintea partidelor, atunci când Pintilii ține discursul în fața jucătorilor.

Pintilii e antrenorul principal de fapt, iar în programul din timpul săptămânii șeful staff-ul tehnic e Thomas Neubert, germanul conduce majoritatea exercițiilor din antrenamente.

Citește și

Ion Iliescu la 93 de ani: ”O nouă tinerețe”