Gata, Matei și-a găsit echipă! Una de top

Cosmin Matei, 30 de ani, a încercat să dea tot ce este mai bun din el în ultimele săptămâni pentru Dinamo, dar n-a mișcat deloc lucrurile. A avut și ghinion la baraj, mingea a lovit mereu bara!

Azi, mijlocașul și-a șters lacrimile de la finalul partidei ce a marcat retrogradarea echipei și a semnat un contract pe doi ani cu Sepsi. El ajunsese la un acord cu Răzvan Zăvăleanu să continue în Ștefan cel Mare, doar în condițiile în care formația ar fi continuat în primul eșalon.

Cosmin Matei a fost cel mai curtat dinamovist în ultima săptămână. Dorit de UTA și U Cluj, mijlocașul a ales-o pe Sepsi.

”Îi urăm succes la Sepsi”

”Vă informăm că Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, cel al mijlocașului Cosmin Matei, care ultima oară a jucat la FC Dinamo, dar a mai evoluat în carieră și la FC Farul, Genclerbirligi (Turcia), NK Istra 1961 (Croația), Atromitos (Grecia), Astra Ploiești, precum şi la FCSB.

Jucătorul, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, se arată în comunicatul clubului covăsnean.

Câștigătoarea Cupei României va debuta pe 21 iulie în turul 2 preliminar din UEFA Conference League.

Cine mai rămâne la Dinamo

Dinamo a rulat 53 de jucători în sezonul în care a retrogradat. Cei 17 jucători aduși în mercato de iarnă au avut acorduri doar până la finalul acestui campionat, cei mai mulți vor pleca pe drumul lor.

Totuși, cel puțin în primele ore după șocul campionatului, câțiva fotbaliști au transmis conducătorilor că iau în calcul să continue, fiind dispuși la negocieri.

Dintre cei ce au retrogradat Dinamo în Liga 2, Gabriel Torje, Mirko Ivanovski, Răzvan Grădinaru, Gabriel Moura, Marius Tomozei și Mihai Eșanu au transmis conducerii că ar dori să continue la echipă.

Citește și

Sorin Oprescu: ”Vreau să trăiesc să demonstrez asta”