Game, set, meci! Cine a impresionat la Dinamo

La primul meci oficial din 2023, Dinamo a făcut scor cu Unirea Constanța, 6-0, în etapa 17-a din Liga 2 și continuă cursa pentru un loc în play-off. În acest moment, roș-albii sunt pe locul 6, la egalitate cu Buzăul lui Adrian Mihalcea.

Gol după gol

După anunțul privind noii patroni, Dinamo s-a distrat pe stadionul „Arcul de Triumf” cu Unirea Constanța, ultima clasată, club care a strâns cu greu un lot pentru a doua parte a sezonului.

Elevii lui Ovidiu Burcă au început tare meciul, iar în minutul 9 aveau 2-0, după golurile marcate de Răzvan Patriche (6) și Daniel Iglesias (9).

Până la pauză, ”câinii” au mai punctat de două ori. Ahmed Bani a punctat din penalty, în minutul 39, după ce s-a repetat execuția, iar Ghezali a făcut 4-0 (43).

După pauză, Dinamo a controlat jocul și au mai punctat de două ori, prin Iulian Roșu (66) și Valentin Borcea (87).

Mai sunt două etape

După această victorie, Dinamo ajunge la 27 de puncte, la egalitate cu Gloria Buzău (locul 6). Unirea Constanța e ultima în Liga 2. cu 12 puncte.

Pentru roș-albi urmează sâmbătă deplasare la Sibiu, la meciul cu Șelimbăr, formație antrenată de Claudiu Niculescu. În ultima etapă din sezonul regulat, bucureștenii joacă împotriva lui Poli Timișoara, pe ”Arcul de Triumf”.

Citește și

Când intră în vigoare noul Bacalaureat. Apare BAC-ul tehnologic