--> -->

Gălățenii despre meciul cu Dinamo: ”Vacarm”

Dinamo are un duel important în play-offul ligii secunde, pe teren propriu, împotriva Oțelului Galați, în tentativa obținerii locului care să ducă direct în Liga 1.

Echipa antrenată de Dorinel Munteanu, antrenor care nu va sta pe bancă la meciul împotriva lui Dinamo, deoarece are de ispășit încă o etapă de suspendare, vine după o victorie îndelung comentată cu Steaua, scor 3-2, pe teren propriu.

”Îți propui puțin, puțin o să obții”

Cristi Munteanu, managerul general de la Oțelul Galați, a vorbit despre capul de afiș al următoarei etape din play-off-ul ligii secunde, duelul de pe ”Arcul de Triumf” cu Dinamo, vineri, de la ora 20:30.

”Când îți propui puțin, puțin o să obții! Niciodată nu ne-am propus, indiferent cu cine am juca, să nu pierdem. Suntem Oțelul Galați, mergem să câștigăm fiecare meci și asta e mentalitatea în clubul nostru.

Minusul nostru este că nu-l avem pe Dorinel Munteanu pe bancă. Din păcate pentru noi, ăsta chiar e un handicap. Dar sunt convins că băieții se vor mobiliza și vor juca și pentru el acest meci. Ne lipsește doar căpitanul de echipă (n.r. – Costin Ghiocel), care mai are să-și ispășească două etape de suspendare. În rest, echipa e OK”, a spus cel poreclit ”Babicu’”, pentru GSP.ro.

”Venim încrezători”

Campion în Ștefan cel Mare, nominalizat și la funcția de director sportiv al roș-albilor, oficialul oaspeților de vineri seară spune că se gândește doar la Oțelul.

”Echipa mea e Oțelul, voi da totul pentru această echipă, iar obiectivul e clar. Nu contează împotriva cui joc, din opunctul meu de vedere. Am jucat și la Oțelul trei ani, am jucat și la Dinamo vreo opt ani, dar important pentru mine e ca echipa să facă un joc bun și să ne atingem obiectivul pentru acest meci.

Așteptăm cu încredere partida. Sunt convins că va fi vacarm în stadion! Îmi pare rău că meciul ăsta se dispută în Liga 2. Consider că aceaastă partidă ar fi trebuit să aibă loc în Liga 1. Păcat, sunt două echipe importante, de tradiție în fotbalul românesc, e păcat că se întâlnesc în Liga 2”, a mai spus fostul goalkeeper în vârstă de 48 de ani.

”Dacă e important meciul cu Dinamo? Pentru noi, toate meciurile sunt importante. Suntem într-un moment bun, venim după o victorie importantă cu Steaua, o echipă foarte bună, în fața căreia am prestat un joc bun, solid. Mergem încrezători la București, mergem să ne facem jocul nostru”, a mai punctat managerul general de la Oțelul Galați.

Citește și

Consumul de carburant al bugetarilor, pus sub control GPS