--> -->

Gabriela Sabatini despre Simona Halep: „Cu adevărat trist”

Gabriela Sabatini (53 de ani), fosta jucătoare argentiniană de tenis, consideră că Simonei Halep (31 de ani, locul 35 WTA) i s-a făcut o nedreptate, prin amânarea cazului de dopaj deja de mai multe ori.

Legendara Gabriela Sabatini, reacție vehementă despre Simona Halep

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu substanța Roxadustat în urma efecutării unui test antidoping efectuat la US Open 2022.

Din luna octombrie a anului trecut, românca este suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate a Tenisului.

Prezentă la Roland Garros, Gabriela Sabatini a acordat un interviu pentru ProSport și a anunțat revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis. Aceasta a făcut apel la comisiile de specialitate să rejudece cât mai repede cazul și să îi ofere undă verde româncei pentru a juca din nou tenis.

”O iubesc, e grozavă”

„O iubesc ca jucătoare, e grozavă, e de-a dreptul grozavă și e cu adevărat trist să nu o vedem jucând zilele acestea din cauza a ceea ce s-a întâmplat. Din ceea ce am citit, a fost nedrept și sunt sigură că aceasta este situația așa că sper că vor rezolva problema și suspendarea și ea va reveni curând. Cu toții o vrem înapoi pe teren”, a spus Gabriela Sabatini pentru ProSport.

În ceea ce privește faptul că Simona Halep stă pe tușă deja de opt luni, Gabriela Sabatini a reacționat vehement: „E o nebunie! E mult timp! Sper că vor revizui și vor analiza ceea ce s-a întâmpla cu adevărat și o vom putea vedea din nou pe teren”.

Citește și

Câți bani din chirii a făcut anul trecut Klaus Iohannis. Ce salariu, de profesoară, are Carmen Iohannis