Gabriela Firea l-a ironizat pe Nicușor Dan: ”Tinerii nu vor câinii nimănui la Primărie!”

Gabriela Firea nu a rămas datoare după ce a ieșit de la vot, postând un mesaj sugestiv pe Facebook cu trimitere către principalul său oponent, Nicușor Dan. A avut mai multe conflicte verbale cu el, iar după ce a votat dimineață, reprezentantul PNL/USR-PLUS a mai acuzat încă o dată ”caracatița” din actuala Primărie a Capitalei.

Reacțiile sale, prezentate și de televiziuni, i-au adus o plângere la Poliție și la BEC din partea PSD, partidul ce susține candidatura Gabrielei Firea. Edilul șef al Bucureștiului l-a atacat și ea ironic pe contracandidatul ei. ”Ce zi superbă! O zi în care tinerii nu vor ”câinii” nimănui la Primărie, politicieni marionetă, fără pic de competență și suflet pentru oameni. Tinerii și seniorii vor bunăstare, nu austeritate.

Toți oamenii vor investiții în spitale și nu închiderea lor, investiții în transport și nu scumpirea biletelor de călătorie, sprijin pentru femei, copii și bolnavi cronici. Frații interlopilor nu știu decât să-i servească pe interlopi și să urle și-n ultima clipă cu toată ura și setea de bani!”, a scris Firea pe Facebook după ce a fost la vot.

Mesajul lui Firea face referire la controversatul om de afaceri Mihai Mitrache, poreclit ”Câine”. Nicușor Dan l-a apărat în instanță când Primăria din Sectorul 4 i-a demolat casa construită în Parcul Orășelul Copiilor.

Ce zi superba! O zi in care tinerii NU vor CAINII nimanui la Primarie, politicieni marioneta, fara pic de competenta si…

Publicată de Gabriela Firea pe Sâmbătă, 26 septembrie 2020

Citește și

Straton a refuzat un salariu mai mare ca să meargă la FCSB. Totuși, Dinamo ia bani de pe urma lui

No Comments Yet

Comments are closed