Gabriela Firea despre Nicușor Dan: ”Oamenii de tip nou sunt mult mai murdari”

Se ascut săbiile pentru bătăliile finale în perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie! În această seară, Gabriela Firea a lansat noi atacuri la adresa oponentului ei, Nicușor Dan.

În direct la România TV, edilul șef al Capitalei a spus că intervenția lui Nicușor Dan în favoarea afaceristului cu restaurantul construit ilegal în parcul Tineretului o revoltă ”ca cetățean”, în condițiile în care candidatul susținut de PNL și USR-PLUS ar fi blocat investiții importante pentru București.

L-a acuzat pe Nicușor Dan de ipocrizie, printre altele. Observ că oamenii de tip nou sunt mult mai murdari decât oamenii de tip vechi”, a comentat Firea, caracterizând scandalul iscat în jurul construcției lui Mihai Mitrache din parcul Tineretului drept ”o afacere pestilențială”.

”Nu poți să-ți construiești o imagine falsă, că ești apărătorul nevoiașilor. Vedem ce nevoiaș e domnul Mitrache, că aperi parcurile și spațiile verzi. Sunt investiții blocate în București din cauza unor reclamații sau plângeri pe motiv că este deranjată o plantă, o insectă. Acum vii și spui că domnul Mitrache are dreptate, primăria l-a abuzat. Acum sunt revoltată ca cetățean: blochezi investițiile care aduc bani din impozite pentru spitale și școli și acum spui că totul este legal”, a declarat Gabriela Firea.

Se pregătesc procese de calomnie, cel puțin asta a acuzat Firea. ”Mai mult de jumătate dintre cei de acolo sunt angajați din timpul primarilor Băsescu, Videanu, sunt funcționari publici de 10-20 de ani, oameni pe care nu i-am angajat eu. Este un material defăimător, incorect. Este o campanie nefiresc de incorectă”.

Citește și

Ce fotbalist de la Dinamo i-a plăcut lui Marica și cine nu. Ce a spus despre subiectul mutării sediului clubului în birourile sale

No Comments Yet

Comments are closed