Gabriela Firea către contracandidați: ”Faceți și voi testul antidrog!”

Va fi o luptă din ce în ce mai intensă pentru postul de primar general al Capitalei! Gabriela Firea a avut în această seară o dispută totală cu Traian Băsescu la emisiunea lui Victor Ciutacu, apoi edilul șef al Bucureștiului a lansat o provocare extraordinară.

În cursa pentru un nou mandat, Firea a anunțat că și-a făcut un test antidrog! Și i-a provocat și pe ceilalți candidași să facă un test identic. “Astăzi, am depus la un laborator proba pentru acest test antidrog. Mâine, voi intra în direct şi voi prezenta rezultatul. Îi invit şi pe ceilalţi candidaţi la Primăria Capitalei să facă acest test. Au unde să-l facă. Ne întâlnim la dezbatere”, a afirmat Gabriela Firea, la Antena 3.

Candidat independent la Primăria Sectorului 1, Dan Bucura, susținea la începutul lunii septembrie că există zvonuri conform cărora candidații la primăriile de sector, dar și la Primăria Capitalei ar avea probleme cu consumul de droguri. Bucura îi provoaca pe toți să facă testul antidrog și ulterior să-l facă public.

Citește și

Epic și istoric, o demență de meci! Ce a făcut FCSB în Serbia cu Topola

 

No Comments Yet

Comments are closed