--> -->

Gabi Tamaș, rival al lui Dinamo?

Gabriel Tamaș va împlini 39 de ani la începutul lunii viitoare, tocmai a devenit liber de contract după despărțirea ”cu cântec” de la Ploiești, cu Petrolul, dar ar putea să semneze un contract în cel mai scurt timp.

Și ”stegarii” trag la promovare

Fostul internațional nu duce lipsă de ofertă, mai ales că a arătat că încă mai poate, și din punct de vedere fotbalistic. Gabi are variante multiple să-și continue cariera, chiar dacă episoadele extra-sportive l-au tras mult în jos pe durata vieții sale din fotbal.

Tamaș este dorit de Rapid, de Craiova, dar și de echipa orașului natal, FC Brașov, conform GSP. Gabi ar putea să îmbrace tricoul ”stegarilor”, una dintre adversarele lui Dinamo din liga secundă.

La începutul lunii decembrie, sub Tâmpa, ”câinii” se vor deplasa în Transilvania pentru etapa cu trupa lui Dan Alexa. Teoretic, și brașovenii trag la play-off.

S-a prins de intențiile spaniolilor

FC Brașov are obiectiv promovarea în Liga 1 la finalul acestui sezon. Formația antrenată de Dan Alexa ocupă poziția a 11-a în acest moment, cu 13 puncte obținute în 10 runde, la egalitate cu Dinamo.

În aceste zile, Gabriel Tamaș urmează să ia o decizie în ceea ce privește viitorul său fotbalistic. Ultima dată când a fost în discuții avansate să revină în Ștefan cel Mare se întâmpla în vara 2020, când spaniolii și Cosmin Contra se pregăteau să debarce la Dinamo.

Tamaș a recunoscut ulterior că a fost îmbiat de cei ce aveau să vină la Dinamo să vină și el să semneze cu roș-albii, însă fostul internațional nu a fost convins atunci de utilitatea mutării. De fapt, nu a crezut în proiectul spaniol, avea să gândească bine, având în vedere ce au lăsat în urmă oamenii lui Pablo Cortacero.

Citește și

Nicolae Dică a vrut să-și dea demisia: ”Cum să pleci cu pata pe tine?!”