Gabi Tamaș înaintea duelului cu Dinamo: ”Am meci, apoi îmi iau costumul și vă explic”

Gabi Tamaș, președinte și jucător la FC Voluntari, a vorbit despre modul în care va îmbina cele două statute pe care le are la formația ilfoveană. Până și Dario Bonetti, care l-a avut elev în Ștefan cel Mare, a fost mirat de situație: ”Serios? A ajuns președinte?! Păi, și cum, e și jucător?!”.

În primul meci din Liga 1, FC Voluntari o va întâlni, în deplasare, pe Dinamo, luni seară, de la ora 20:30.

Gabi Tamaș a explicat, în stilul său caracteristic, modul în care va gestiona poziția de președinte-jucător la FC Voluntari.

”Este o onoare pentru mine să fiu președinte al unui club de fotbal. Când te apuci de fotbal, te gândești mereu, poate o să joci la un Mondial, la un European, apoi te gândești dacă poți conduce un club. Uite, soarta m-a făcut și președinte.

Vom încerca să schimbăm, nu putem multe din prima, dar încet, încet, vom face ceva măreț la Voluntari. Sâmbăta sunt jucător, avem meci, apoi îmi iau costumul și vin să explic în fața dumneavoastră ce s-a întâmplat.

Sunt jucător pe teren, președinte după ce termin antrenamentul. Nu pot să mă duc în vestiar și să îi spun lui Mister să se dea mai încolo. El este șeful! Eu vreau să înving Dinamo, logic, pentru asta jucăm, reprezint interesele echipei mele”, a declarat Tamaș.

Citește și

Gigi Becali nu-și mai lasă vedeta să plece: ”E dirijor. Fără el am fi vai de capul nostru”