Gabi Tamaș: ”Am ținut cu Steaua până la acea vârstă”. Cum s-a sucit

Gabriel Tamaș a fost unul dintre cei mai iubiți jucători de către galeria dinamovistă, roș-albii s-au simțit trădați când a semnat cu FCSB, cu care a devenit și campion, mai ales că fotbalistul era asimilat ca un ”câine roșu” veritabil. Ținând cont și de declarațiile sale, mereu războinice, la adresa rivalilor, care jucau pe vremea aceea în Ghencea.

Tatăl brașoveanului, regretatul Iosif Tamaș, a fost sportiv remarcabil la Dinamo București, multiplu campion la triatlon. În vârstă de 36 de ani, ardeleanul a fost foarte aproape de a reveni în Ștefan cel Mare, având trei discuții cu Bogdan Bălănescu, când situația clubului era incertă. În cele din urmă, a semnat cu U Cluj. Într-o intervenție la DigiSport, fotbalistul, care azi vrea să joace pentru ”Șepcile Roșii” apoi să se opereze, a mărturisit după cine pătimea când era copil.

”Când am fost mic am ţinut cu Steaua, după, la 19 ani, m-am dus la Dinamo. Tata era cu Dinamo, iar eu cu frate-meu cu Steaua. Dar eu sunt genul de jucător care nu ţine cont de asta. La orice echipă mă duc dau totul pentru echipa respectivă”, a declarat Gabi Tamaș pentru Digi Sport. Asta nu l-a împiedicat să aibă meciuri dure cu roș-albaștrii, a și marcat un gol al victoriei pe Ghencea în 2009 într-un derby, avea dueluri aprige cu Rădoi și compania. La Dinamo a câștigat două Cupe și o Supercupă a României, la FCSB are un campionat, o Cupă și două Cupe ale Ligii.

Citește și

Gata, s-a decis! Vezi când începe școala

No Comments Yet

Comments are closed