--> -->

Gabi Safta la meciul ”câinilor”: „Nu m-am drogat și nici nu sunt beat!”

Un moment inedit petrecut la meciul lui Dinamo cu Metaloglobus, 2-1 în play-off-ul Cupei României.

A pus și imnul ”câinilor”

Crainicul partidei de la Târgoviște, Gabi Safta, a fost protagonistul unui discurs care a adunat și zâmbete, și apostrofări, conform GSP.

Fost angajat în cadrul Federației timp de 9 ani, ultima perioadă în departamentul de Competiții Juniori, ziaristul Gabi Safta a fost announcer-ul partidei Metaloglobus – Dinamo. Înainte de startul meciului, acesta a ținut să-i laude la stația de amplificare pe suporterii „câinilor”:

„Fără acești fani dedicați, Dinamo n-ar mai fi existat! Și am și o surpriză pentru voi”, a spus Safta, moment în care, pe stadion, a început să răsune unul dintre imnurile echipei. Fanii roș-albilor au gustat momentul și au aplaudat gestul lui Safta.

Apreciere pentru fanii lui Dinamo: „Aveți tot respectul meu”

Fost crainic la meciurile FCSB-ului și un stelist recunoscut, Safta s-a simțit dator să vină cu o completare amuzantă: „Nu m-am drogat și nici nu sunt beat, dar m-am maturizat și eu și pot să recunosc acum că Dinamo are niște suporteri deosebiți! Aveți tot respectul meu!”.

La începutul meciului, Safta avusese și un comentariu care i-a deranjat pe dinamoviști: „Îi rog pe suporterii neutri de la Târgoviște să susțină Metaloglobus. Nu contează cât, 90 de minute, chiar și 120 dacă intrăm în prelungiri”. Îndemnul a fost urmat de un cor de huiduieli.

Plecat de la FRF în urmă cu aproximativ trei luni, Gabi Safta are o emisiune la Radio Gold FM și, în plus, comentează pe Facebook meciurile echipei FCU Craiova. Vara aceasta, a lansat un atac dur la adresa conducerii CCA, în timp ce comenta partida Sepsi – FCU Craiova 1-0.

Gabi Safta e în timpul liber și jurnalist freelancer, iar în trecut a fost crainic la meciurile echipei lui Gigi Becali.

Citește și

Denise Rifai, cucerită de un bărbat celebru: „Atât de departe”