--> -->

Gabi Luncă luptă pentru viața sa

Cântăreața de muzică lăutărească Gabi Luncă, 83 de ani, se luptă pentru viață, iar medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ilfov fac toate eforturile ca să o ajute să învingă complicațiile apărute după ce s-a infectat cu Covid-19.

Rugăciuni și lacrimi pentru Gabi Luncă, acasă la marea cântăreață de muzică lăutărească. Familia se roagă neîncetat ca virusul să nu mai facă o victimă în rândul artiștilor, după moartea Corneliei Catanga, și așteaptă cu sufletul la gură fiecare veste primită din partea medicilor.

Conform informațiilor obținute de FANATIK, în acest moment, Gabi Luncă este stabilă, dar medicii sunt încă rezervați cu privire la evoluția stării de sănătate a artistei. Acasă la marea cântăreață de muzică lăutărească, fiicele și nepoții așteaptă cu sufletul la gură fiecare veste venită din partea medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ilfov, acolo unde Gabi Luncă se află internată de pe data de 13 martie.

Cântăreața a ajuns, inițial, cu probleme respiratorii la Matel Balș, dar, pentru că starea de sănătate i s-a deteriorat într-un ritm galopant, a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ilfov, la secția de Terapie Intensivă.

A fost intubată, initial, însă, în acest moment se pare că respiră cu ajutorul unui plămân artificial la care a fost conectată, în urmă cu câteva zile, după ce plămânii ei au fost extrem de afectați. În prezent, Gabi Luncă nu mai poate comunica deloc cu familia, iar cei care anunță constat cum se simte sunt medicii sau asistentele sub supravegherea cărora se află.

“Avem nevoie de spijin în rugăciune”, a spus Estera Onoriu, fata renumitei artiste Gabi Luncă, pentru Fanatik.

La câteva zile după ce a ajuns la Terapie Intensivă, diagnosticată cu Covid-19, Gabi Luncă a avut puterea să își încurajeze cele trei fiice, prin intermediul unei videoconferințe.

Citește și

Reacție după dispariția Corneliei Catanga: ”Gigi Becali ne-a zis să mergem la cămin”