Furie de căpitan la Dinamo: ”Eu stăteam la soacră-mea, ei visează doar prime”

Suflarea dinamovistă este disperată de ultimele rezultate ale ”câinilor”, care au dus echipa în zona retrogradării. Roș-albii au obținut doar un punct în ultimele 5 etape, iar joi joacă la Călărași, cu Dunărea, în sferturile Cupei României.

Fotbaliștii au fost apostrofați de suporteri. Și fostele glorii s-au raliat cu fanii împotriva jucătorilor. Florentin Petre nu este impresionat de faptul că elevii lui Ionel Gane au acceptat diminuarea salariilor, ci după părerea sa este pur și simplu un gest de normalitate, având în vedere situația în care se află clubul.

”Eu când am semnat cu Dinamo, de la 18 și până la 23 de ani am avut așa: contract de la 4.000 de dolari până la 7.000 de dolari pe an! Pe an, nu pe lună!”, a povestit Florentin Petre pentru Fanatik.

Florentin Petre a povestit cum cei din conducerea clubului au venit și l-au întrebat în nenumărate rânduri dacă are nevoie de bani, dar de fiecare dată îi era rușine să recunoască acest lucru. ”Veneau și mă întrebau: ”Ai nevoie de ceva?”. Eu de rușine și din bun simț ziceam că nu am nevoie, dar până a crescut Patrick un pic.

Îți dai seama, am stat la mama, la soacra mea, într-un apartament și îmi era rușine să cer. La un moment dat am zis că am și eu nevoie de un apartament. Acum toți cer, prime, prime”, a suprins actual antrenor al Daciei Unirea Brăila.

În plus, Florentin Petre, de două ori participat cu România la Campionatul European, consideră că era îndreptățit să facă asta, deoarece era titular nu doar la Dinamo, ci și la echipa națională de tineret și apoi la naționala mare.

”Și aveam noroc că Dinamo era condusă de niște oameni extraordinari, care mă apreciau foarte mult pentru că eu jucam titular la echipa mare și la echipa națională de tineret și apoi la naționala mare, cu un Campionat European de tineret și de seniori în spate”, a declarat Florentin Petre.

Florentin a jucat 18 ani în Ștefan cel Mare, de la primii pași în fotbal până la plecarea de la Dinamo.

Citește și

VIDEO Și Dana Budeanu plânge! ”Îi tratăm de parcă au murit deja”