--> -->

Fundaș francez pe lista lui Dinamo? Primele detalii

Dinamo nu a făcut până acum nicio mutare în mercato, întrucât are transferurile blocate. Doar Ricardo Grigore și Geani Crețu au revenit la echipă, după împrumuturi.

Cei de la Prosport au scris că roș-albii ar fi în discuții cu un apărător francez! Ar fi primul transfer pe care Dinamo îl negociază în această vară și care ar urma să fie perfectat, dacă se ajunge la o înțelegere bineînțeles, în momentul în care clubul din „Ștefan cel Mare” va reuși să scape de interdicția la legitimări dictată de FIFA din cauza unor datorii mai vechi față de foști jucători și care este încă în vigoare.

Din liga a treia franceză

Leandro Morante este primul fotbalist pe care Dinamo încearcă să îl transfere în această vară, chiar dacă momentan nu l-ar putea înregistra pentru că are în continuare interdicție la achiziții. Fotbalistul francez de 26 de ani ar fi în tratative avansate cu „câinii”, cu toate că oficialii nu au confirmat informația.

Morante a evoluat în sezonul trecut în Liga a 3-a franceză, la Bourg-en-Bresse, și a impresionat pe postul de fundaș central, prin viteza sa foarte bună și tehnica peste medie pentru un apărător.

De ce ar alege Liga 1

Prestațiile sale l-au adus și în atenția a două echipe din Ligue 1, Le Havre, nou-promovată, și Montpellier, dar fotbalistul ar prefera o experiență în străinătate, mai ales că își dorește foarte mult să joace.

Nu să fie a treia sau a patra opțiune, cum s-ar întâmpla la formațiile amintite din primul eșalon francez.

26 de meciuri a jucat Leandro Morante în sezonul trecut de Championnat National pentru Bourg-en-Bresse, marcând un gol și oferind o pasă decisivă.

Citește și

Balgiu a părăsit ”clona”, destinul îi este legat tot de Dinamo: ”Noul nostru jucător”