FOTO Wow! Poza zilei, cum a celebrat Simona Halep victoria de la Praga

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a cucerit titlul de la WTA Praga, după o finală cu Elise Mertens, 6-2, 7-5, apoi și-a respectat promisiunea și a făcut baie în râul care străbate capitala Cehiei.

Ca să celebreze titlul cucerit la Praga, primul după o pauză atât de lungă cauzată de pandemia de coronavirus, românca a sărit în Vltava. Serios! Extrem de bucuroasă, constănțeanca a postat apoi fotografiile în social media, strângând foarte multă simpatie. Fostul lider mondial din clasamentul WTA și-a respectat astfel o promisiune făcută la startul competiției.

”Am promis ieri că o să sar în apă dacă voi câștiga, așa că…”, a anunțat Simona pe rețelele de socializare, alături de poze sugestive, în care apare cu echipamentul ud. Numărul 2 mondial a făcut semnul victoriei și din apă, bucurie deplină după succesul obținut în turneul de la Praga.

Nu e prima sportivă care apelează la o astfel de manifestare a bucuriei. Rafael Nadal, spre exemplu, se aruncă în piscină alături de copiii de mingi după fiecare titlu câștigat la Barcelona! Și-a strâns deja 11 până acum. De asemenea, Jim Courier a făcut o baie în râul Yarra, după ce a cucerit titlul la Australian Open în 1992.

Citește și

Marcel Ciolacu, atac dur către Guvernul Orban în timpul lansării candidaților VIDEO