FOTO/VIDEO Alege culoarea, spectacol electrizant la Circul Metropolitan București: ”Culorile vieții”

Alege culoarea. Acesta este capul de afiș al celei mai noi producții a Circului Metropolitan București, care vă invită să vizionați cel mai nou proiect al companiei.

Program

Timp de 90 de minute copiii de toate vârstele sunt invitați într-o călătorie imaginară prin mai multe ținuturi ale lumii, o călătorie pe parcursul căreia se vor întâlni cu personaje de poveste din care nu vor lipsi acrobațiile și dresurile de cai, câini, papagali și ponei.

Muzica originală, efectele 3D, videoproiecțiile create special sunt celelalte ingredinte care fac din “Alege culoarea” un spectacol savuros destinat tuturor celor care iubesc fascinanta lume a Circului.

Detalii și programul spectacolelor le găsiți pe www.circulmetropolitan.ro. Spectacolele sunt în fiecare sâmbătă și duminică dimineață, de la ora 11:00.

”Culorile jocului și ale binelui”

”Culorile verii… culorile toamnei… culorile vieții, dar mai cu seamă culorile jocului. Și spuneți voi unde se întâlnesc culorile vii ale verii, culorile intense ale toamnei, jocul, bucuria vieții altundeva decât în Arena Circului.

În ochii acrobaților și gimnaștilor, în luminile scenei, în zborul lor cu costume viu colorate care strigă: ”…Veniți la Circ! Veniți să ne vedeți! Veniți să cunoașteti culoarea iubirii… a curajului… a înțelepciunii… a bunătății…”

Culorile binelui în spectacolul nou, frumos și plin de îndrăzneala care se cheamă… Cum putea să se cheme?

Culorile jocului… un zbor de frunze de lumină sub cupola Circului din Parcul Izvor.

Focul e aici de la începutul lumii. Roșul coral se joacă de-a granița dintre roșu- culoarea iubirii și portocaliu- culoarea căldurii. Și atunci apar ele, flăcările care cuceresc totul…vii, pasionale și aprige”, este prezentarea spectacolului.

Citește și

Adrian Năstase, reabilitat de Înalta Curte. Cum poate fi ales din nou în funcții publice