FOTO Șumudică este erou și războinic după victoria cu Beșiktaș: ”9-2 ar fi fost normal”

Marius Șumudică este iar erou în Turcia. A fost pentru Kayserispor, acum este pentru Gaziantep Gazișehir. Echipa nou promovată în Superliga, preluată de român în această vară, a învins cu 3-2 pe Beșiktaș, una dintre forțele acestei țări. Și la un moment dat era chiar 3-0 în partida cu 11 cartonașe, dintre care trei roșii, unul pentru gazde, două pentru oaspeți.

Șumi a fost exploziv după victoria ce a adus 7 puncte în total grupării sale, la două puncte în spatele celor de la Alanyaspor, liderii la zi. ”Eu sunt unicul antrenor străin din acest campionat, îi respect pe toți antrenorii turci, dar niciodată nu voi accepta ca vreunul dintre ei să vorbească despre jucătorii mei. De aceea, nu tac și îi amintesc lui Abdullah Avcı că, etapa trecută, contra lui Rizespor, fotbalistul său N’Koudou aproape că i-a rupt piciorul unui adversar și trebuia să stea două-trei etape în afara terenului”, a reacționat Șumudică.

Antrenorul și-a lăudat jucătorii: ”Dacă această partidă s-ar fi încheiat 9-2, ar fi fost un rezultat normal. În prima parte, am avut două bare și trei situații unu la unu cu portarul. Nimeni nu poate avea dubii asupra jocului și scorului. Noi am învins tactic, am câștigat pentru că am avut o strategie inspirată. Am vorbit cu băieții mei toată săptămâna, le-am arătat ce trebuie să facă atunci când avem mingea, iar acum formația mai bună tactic a fost Gaziantep”.

Citește și:

Petrecere uriașă pentru Bianca Andreescu

[post-views]
[post-views]