FOTO Soțul Serenei Williams, săgeți către Ion Țiriac: ”Clovn rasist și sexist” UPDATE

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a fost eliminată în sferturile de finală de la Australian Open 2021 de americanca Serena Williams (39 de ani, 11 WTA), scor 3-6, 3-6, irosind șansa de a câștiga un Grand Slam.

Multipla campioană americană are un scor direct zdrobitor cu românca noastră, în privința meciurilor dintre cele două: 10-2. Serena a ajuns în a 40-a semifinală de Grand Slam din carieră!

UPDATE Ora 15:00

Alexis Ohanian şi-a continuat ofensiva pe reţelele sociale. Un user l-a întrebat care sunt comentariile sexiste la care face referire, iar soţul Serenei Williams a răspuns.

„‘Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”. Voi aştepta să găseşti declaraţii date de el despre vreun jucător alb din circuit… Nu mai vorbim de unul care este la fel de important. Nu vei găsi. Pentru că pentru cineva ca el este foarte uşor să le spună femeilor de culoare ce să facă”, a scris Alexis Ohanian.

„Statele Unite au o istorie foarte complicată din punct de vedere al rasismului. Bineînţeles că el vine dintr-o ţară, România, care este foarte omogenă, dar atât de multă ignoranţă nu poate fi scuzată în 2021. Sunt foarte multe documentare pe acest subiect, dacă vreţi să vă documentaţi”, a mai postat Ohanian.

Știrea inițială:

Soţul Serenei Williams, Alexis Ohanian, a continuat disputa cu Ion Ţiriac, după ce preşedintele FR Tenis a declarat că jucătoarea americană ar trebui să se retragă, deoarece nici vârsta, nici greutatea nu-i mai permit să joace bine. Serena are 39 de ani și a câștigat 23 de turnee de Grand Slam.

”Partea bună e că nimeni nu-l ascultă pe acest clovn (n.red – emoticon înfățișând un clown) racist și sexist, Ion Țiriac”, a scris Alexis Ohanian, savurând succesul consoartei sale în partida cu românca manageriată de miliardar, unul dintre cei mai cunoscuți oameni în tenisul mondial.

“La vârsta ei şi la greutatea pe care o are acum nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a declarat Ţiriac în emisiunea ”Reţeaua de idoli”, de la TVR în urmă cu câteva luni.

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat la afirmaţiile fostului tenismen, comentând la o postare cu un articol din presa internaţională, care a preluat declaraţiile lui Ţiriac.

“Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”, a scris Ohanian. “A trebuit să caut pe Google… Se pare că fata mea de trei ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r. – clovn ilustrat prin emoticon)”, a continuat el şi după un timp a postat pe contul lui următorul mesaj: “2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea”.

Țiriac, un apropiat al Simonei Halep, a criticat-o în mai multe rânduri pe Serena Williams.

Citește și

Țiriac jr. i-a dat replica soțului Serenei Williams: ”Ar fi o rușine”